Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 szupertrendi szett vitorlázáshoz, városnézéshez, túrázáshoz

3 szupertrendi szett vitorlázáshoz, városnézéshez, túrázáshoz

ruháktrendtúrázásvárosnézésvitorlázás
0

Írta:

Biztos veled is előfordult már, hogy csak álltál a ruhásszekrény előtt, és nem tudtad mit vegyél fel. Hiszen nehéz olyan ruhadarabokat összeválogatni, amelyek csinosak, praktikusak és alkalomhoz illőek. A legtöbbször ez a három feltétel nem teljesül, és ilyenkor rosszul érezzük magunka a bőrünkben. Összeállítottunk három nyári öltözéket kiegészítőkkel, amelyek ötletet adhatnak ahhoz, hogy alkalomhoz illő legyen […]

Biztos veled is előfordult már, hogy csak álltál a ruhásszekrény előtt, és nem tudtad mit vegyél fel. Hiszen nehéz olyan ruhadarabokat összeválogatni, amelyek csinosak, praktikusak és alkalomhoz illőek. A legtöbbször ez a három feltétel nem teljesül, és ilyenkor rosszul érezzük magunka a bőrünkben. Összeállítottunk három nyári öltözéket kiegészítőkkel, amelyek ötletet adhatnak ahhoz, hogy alkalomhoz illő legyen a megjelenésed ha vitorlázol, várost nézel vagy túrázol.

1. Vitorlázáshoz

Ha vitorlázni hívnak, nem árt már rögtön az elején tisztázni, hogy te csak utas leszel, vagy esetleg számítanak a vitorlás tudásodra is. Hajókázásnál a legfontosabb szempont a jó cipő kiválasztása. Mindenképp lapos talpú fazont válassz, ami nem csúszik. Lehet kapni vitorlás cipőt is, de egy alkalomért nem éri meg sok pénzt fektetni a lábbelibe. Lehetőleg kerüld a túlságosan rövid szoknyát, hacsak nem akarsz egész nap arra figyelni, hogy a szél fel ne libbentse.
Tippünk: 
Öltözz sportosan elegánsan! Válassz egy lapos tornacipőt és egy kényelmes pamut ruhát. Egy-két kiegészítővel persze megbolondíthatod az öltözékedet, de ne ess túlzásba! Ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor a csíkos ruhához válassz piros és fehér kiegészítőket.  kiegészítőket.

0020662_1.jpg ()

2. Városnézéshez

Legyen szó külföldi vagy itthoni nyaralásról, egy biztos, városnézés tuti lesz a programban. Ilyenkor nem mindegy mit veszel fel, hiszen ha kényelmetlen a ruhád vagy a cipőd, akkor nem fogod élvezni a hosszú sétákat. Épp ezért a ruhád anyag könnyű, jól szellőző darab legyen. Így ha nagy forróság van, akkor is komfortosan fogod magad érezni benne. 
Tippünk:
A ruhához ne feledkezz el a kiegészítőkrúl. Egy színes táska minden öltözéket feldob, és nagyon praktikus: belefér a fényképezőgép, kézmosó gél, útlevél, pénz, telefon, és az elmaradhatatlan térkép. A napsugarak ellen viselj szalmakalapot. Ha egész napos nézelődésre indulsz, ne magassarkúban menj! Válassz inkább egy csinos lapos talpú gladiátor szandált. Ez fogja a lábadat, kényelmes és nagyon trendi!

0020662_2.jpg ()

3. Túrázáshoz, kiránduláshoz

Tény, hogy az erdőbe nem divatozni megy az ember, de a praktikus és jó anyagból készült ruha ott is elengedhetetlen. Túrázáshoz a legjobb választás a strapabíró bakancs, de ha nincs pénzed rá beruházni, akkor egy jobb minőségű sportcipő is megteszi - olyan, amely jól fogja bokádat. Bármilyen meleg van, zoknit mindig vegyél, különben a cipő nagyon hamar feltöri a lábadat. Pamut zoknit válassz, mert a műszálasokba nagyon beleizzad a lábad. 
Tippünk:
Egy kényelmes vászon sort és egy pántos felső jó választás, hiszen még egy kicsit barnulni is tudsz majd. Napszúrás ellen, jó ha van nálad egy baseball sapka és a hátizsákot se hagyd otthon! Ha erdőben kirándulsz, ne feledkezz meg a kullancsokról! Amennyiben a rövid nadrágot és kivágott felsőt választod, indulás előtt fújd be magad tetőtől talpig kullancsriasztó spray-vel vagy gondoskodj védőoltásról. A spray-t vidd magaddal a túrára is.

0020662_3.jpg ()

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X