Főoldal > Utazás > A legszebb hazai úti célok őszre

A legszebb hazai úti célok őszre

őszi kirándulóhelyekőszi úti céloktúrázásutazásúti cél
0

Írta:

Akár aktív, akár passzív kikapcsolódásra vágysz, a következő hazai úti célokat szerintünk imádni fogod.

Végre nincs negyven fok odakint, ugyanakkor a természet egyre színesebb ruhát ölt, a falvakban, városokban pedig egymást érik a szuper programok. Így hát nem is csoda, ha sokan máris lelkesen szervezzük az őszi programokat – hová menjünk, mit csináljunk a családdal, barátokkal, vagy esetleg édeskettesben a párunkkal. Ha még nincs ötleted, hadd mutassunk néhányat a mi kedvenc hazai őszi úti céljaink közül!

Az Őrség örök klasszikus – mesébe illő tájra, kedves emberekre és rengeteg finom, házi készítésű falatra számíthatsz, ha ide utazol a következő hetekben. Aktív és passzív pihenésre is kiváló választás!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#forraltborral várunk Bennetket! 😊☕️ #tél #őrség #pajta

Pajta (@pajta.barn) által megosztott bejegyzés, Dec 1., 2018, időpont: 6:44 (PST időzóna szerint)

Kicsit északabbra megnézheted a jáki templomot, túrázhatsz egyet Velemben, vagy sétálhatsz, kávézhatsz, szelfizhetsz egyet a gyönyörű Kőszegen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

az idei túrázás adagomat letudtam  ️👍🏻😂 #hiking #travel #velem #nature #trees #proud #family #lovemyboys

Mia (@mia_dolcevita) által megosztott bejegyzés, Okt 15., 2017, időpont: 7:19 (PDT időzóna szerint)

Szilvásvárad színei is indulásra csábítanak – ez a vidék ősszel a legszebb.

Eger örök kedvencünk, ősszel is szerepel az “ide most azonnal el kell utaznom” című listánkon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szerelem városom ❤️ . . #hungary #mik #ikozosseg #ig_hungary #loves_hungary #hungary_gram #eger #instahun #vscohungary #travelhungary #ig_europa #topeuropephoto #ig_worldclub #ig_photooftheday #allshots_ #urbanromantix #citybestpics #citykillerz #artofvisiuals #bestcitybreaks #loves_united_hungary #living_europe #elmenyekitthon #wowhungary #europe_gallery #beautifuldestinations #travelgram #visithungary #hellohungary #europestyle_ . . . @wow_hungary @living_destinations @livingeurope @beautifuldestinations @all_of_hungary @elmenyekitthon @ig_hungary @ig_europe @_igeuropa @ig_worldclub @topeuropephoto @travelanddestinations @travelhungary @citybestpics @citykillerz @loves_united_hungary @hellomagyarorszag @map_of_europe @europe_perfection @europestyle_ @europe.vacations @best.europe.photos @all_of_hungary @hungary_tourism @photo_of_hungary @citybestviews @hello_worldpics @citygrammers @street.grammers @streets_vision

engelagica (@engelagica) által megosztott bejegyzés, Máj 30., 2019, időpont: 10:08 (PDT időzóna szerint)

Az Alföld is számos ismert és kevésbé ismert úti céllal csábít. Egyik kedvencünk Mezőhegyes, amit még csak kevés szerencsés turista fedezett fel. Ha a lovak szerelmese vagy, akkor biztosan hallottál már a településről, ugyanis a Noniusok “hazája”. De akkor is nagyon ajánljuk, ha csak kikapcsolódnál, sétálnál egyet a gyönyörű ősfás parkokban, vagy felkeresnéd a közeli Gyula, Tótkomlós vagy Gyopárosfürdő híres fürdőit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#nature#tree#park#mezőhegyes#hungary#albero#parco#follow#like#love#photo#foto#beautiful#bello#pictureoftheday#photoart#instaphoto#instagramart

Réka (@refix11) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2013, időpont: 12:50 (PST időzóna szerint)

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X