Főoldal > EGÉSZSÉG > Allergia, öregedés, rossz emésztés? – Próbáld ki a biorezonanciát!

Allergia, öregedés, rossz emésztés? – Próbáld ki a biorezonanciát!

biorezonanciaegészségterápia
0

Írta: and

A biorezonancia módszerét (BRT), illetve a bioinformatikát az 1960-as években kezdte el kifejleszteni az USA hadiipara az űrhajósok egészségének megőrzése céljából. A tudósok azt kutatták, hogy milyen reakciók zajlanak a sejtjeinkben, és ezeket hogyan koordinálja a szervezetünk. Ma már tudjuk, hogy testünk működésének (és az életnek) az alapja az összehangolt sejtinformációs rendszer. Jó rezgés, rossz […]

A biorezonancia módszerét (BRT), illetve a bioinformatikát az 1960-as években kezdte el kifejleszteni az USA hadiipara az űrhajósok egészségének megőrzése céljából. A tudósok azt kutatták, hogy milyen reakciók zajlanak a sejtjeinkben, és ezeket hogyan koordinálja a szervezetünk. Ma már tudjuk, hogy testünk működésének (és az életnek) az alapja az összehangolt sejtinformációs rendszer.

Jó rezgés, rossz rezgés

Testünkben minden szerv mérhető rezonanciával, vagyis hullámhosszal rendelkezik. Ezeket a „hullámképeket” aprólékos munkával, egyenként rögzítették számítógépes technikával a biofizikusok. A biorezonanciás kezelést végző szakember az egészséges szervezetből vett „rezonanciás lenyomatokat” összeveti a páciens rezgéseivel. Ehhez egy speciális készüléket használ, amely összeköttetésben áll a rezgéseket elemző, illetve rezgéseket keltő számítógéppel. Úgy képzeld el, mint egy EKG-vizsgálatot. A biorezonancia egyrészt képes megállapítani, mely szervednél tapasztalható eltérés az egészséges rezgéshez képest, másrészt felméri a testedben lévő méreganyagok, allergének rezgését is. Ezeket a rezgéseket aztán felerősített formában visszajuttatja a szervezetbe, ezáltal segíti a normális rezgéskép helyreállítását. Mintha a testünk egy rádió lenne, és a készülék segítségével más, egészséges frekvenciára állítanánk.

0020695_1.jpg ()

Mesél a test

A módszer nagy előnye, hogy a vizsgálat és maga a kezelés természetes jelekkel történik. Olyan ez, mintha a szervezetünk nyelvén kérdeznénk a testünket a bajairól. Épp ezért a kezelést szervezetünk nem értelmezi beavatkozásnak, gyógyításnak, agresszív behatásnak, hanem természetesen veszi át a korrigáló rezonanciát – abból is csak annyit, amennyire szüksége van az egyensúly, a harmónia be-, illetve visszaállításához. Nem lehet túladagolni, nincsenek mellékhatások. Csak az igazán szenzitív emberek érzik a kezelés közbeni bizsergéseket, az apró, nem fájdalmas szurkálásokat vagy az esetleges melegséget. Néhányan el is fáradnak a végére, de a jótékony hatást mindenki tapasztalja. A gyerekek kifejezetten fogékonyak a biorezonanciás vizsgálatra, ők a kezelések alatt rendszerint elalszanak. Nem ajánlott azonban a BRT alkalmazása, ha epilepsziás vagy, szívritmus-szabályozód van, nagyobb fém implantátumok vannak a testedben, akut fertőző vagy lázas betegséggel küzdesz, illetve terhességed első három hónapjában jársz.

Mi mindenre jó?

– Leszokhatsz a dohányzásról
A biorezonanciás készülék analizálja a nikotin elektromágneses rezgését, majd ezt fordított és felerősített formában juttatja vissza a szervezetbe. Ezzel helyreállítja a nikotint megkötő pontok rezgésképét, és megszünteti azokat az információkat, amelyek a nikotin, illetve a dohányzás utáni vágy kialakulásáért felelősek. A kezelés során a szervezetben felszabaduló nikotint a vese kiválasztja, és a vizelettel távozik a szervezetből, ennek segítésére nagyobb mennyiségű (félóránként egy pohár) folyadékot tanácsos elfogyasztani a kezelés után.

– Megszabadulhatsz az allergiától
„A kórokozók, környezeti vegyszerek, pollenek, nehézfémek, allergizáló ételek okozta betegségek egyaránt kezelhetők a módszerrel – mondja dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyász, BRT-terapeuta. – Nem csak minőségileg, hanem mennyiségileg is tudjuk mérni az allergéneket. Legfontosabbak ezek közül a környezeti kemikáliák, amelyek a szervezetbe bekerülve és ott felhalmozódva hormonszerű hatást fejtenek ki, és nagyon sokszor összefüggésbe hozhatóak a daganatos megbetegedésekkel.” A hatékony kezelés érdekében egyszerre kell csökkenteni az allergének által okozott terhelést és serkenteni a szervezet adaptációs képességét. Vagyis először el kell zárni a szervezetet az allergénektől, hogy az immunrendszer megerősödjön, el kell távolítani a méreganyagokat, és ekkor következhet az allergén által okozott káros „lenyomat”, rezgésminta kioltása. Pollenallergiásoknak az allergiaszezon előtt ajánlott elvégezni a kezelést.

– Megelőzheted a betegségeket
Pfeifer János tanácsadó szerint a biorezonancia terápia különösen hatékony a megelőzés területén. Feleségével az elsők között, 2004-ben kezdték el hazánkban alkalmazni a biorezonanciát. Mivel a módszerrel még nagyon korai stádiumban lévő, panaszt esetleg még nem is okozó eltérések is észrevehetők és helyreállíthatók, segítségével megelőzhetőek az olyan betegségek is, mint a daganat, a szívinfarktus vagy az agyvérzés.

– Véget vethetsz az emésztőrendszeri problémáknak
A BRT segíti többek között a máj, a vese és a hasnyálmirigy munkáját, optimalizálja a zsírok emésztését, a bélrendszer működését, helyreállítja a bélflóra egyensúlyát.

– Lassíthatod az öregedést
Laboratóriumi körülmények között mért eredmények szerint a biorezonanciás kezelés akár két-háromszorosára is emelheti a vérben található immunsejtek teljesítményét, aminek köszönhetően például a fehérvérsejtek rendkívül hatékonyan képesek elpusztítani a szervezetbe kerülő gombákat, baktériumokat. Mivel ezek az élősködők nagyban hozzájárulnak szerveink öregedéséhez, az ellenük való védekezés segíti a szövetek optimális teljesítőképességének megtartását.

A témáról bővebben a Wellness magazin augusztusi számában olvashatsz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X