Főoldal > EGÉSZSÉG > Antioxidánsokkal védd a bőröd!

Antioxidánsokkal védd a bőröd!

antioxidánsbőrvédelemwellness
0

Írta:

A vitaminok közül az A-, C- és E-vitaminok azok, amelyek antioxidánsként hatnak, de a cink, a réz-és a magnézium is védenek a testedben lévő szabad gyökök ellen. Ma már a magyar piacon is elérhetők olyan ún. antioxidáns krémek, amelyek nappal és éjszaka is kiválóan hidratálják a bőrödet. Ezek a krémek azért is hatékonyak, mert könnyen felszívódnak, és […]

A vitaminok közül az A-, C- és E-vitaminok azok, amelyek antioxidánsként hatnak, de a cink, a réz-és a magnézium is védenek a testedben lévő szabad gyökök ellen.

Ma már a magyar piacon is elérhetők olyan ún. antioxidáns krémek, amelyek nappal és éjszaka is kiválóan hidratálják a bőrödet. Ezek a krémek azért is hatékonyak, mert könnyen felszívódnak, és így gyorsan fejtik ki hatásukat. Az antioxidáns krémek pajzsként védik a bőrt a környezet káros külső hatásaitól, a stressztől és a fáradtságtól. A bőrvédő kencék gazdagok ásványi anyagokban, amelyek frissítik, táplálják a bőrt, lassítják az öregedési folyamatokat, és javítják a sejtek regenerálódási folyamatait.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X