Főoldal > EGÉSZSÉG > Borzalmas betegségen van túl az énekesnő!

Borzalmas betegségen van túl az énekesnő!

Anastaciaegészségmellrák
0

Írta:

Anastacianál 2003-ban diagnosztizálták a mellrákot, amiről nyíltan beszélt a média és a rajongói előtt is. A sztár nem dugta homokba a fejét, hanem felvette a harcot a betegség ellen: megműtötték, kemoterápiás kezeléseken esett át, majd egy nagyon kemény depressziós időszak következett, de a gyönyörű énekesnő nem adta fel. A betegség nagyon megviselte, teljesen legyengült, de mivel […]

Anastacianál 2003-ban diagnosztizálták a mellrákot, amiről nyíltan beszélt a média és a rajongói előtt is. A sztár nem dugta homokba a fejét, hanem felvette a harcot a betegség ellen: megműtötték, kemoterápiás kezeléseken esett át, majd egy nagyon kemény depressziós időszak következett, de a gyönyörű énekesnő nem adta fel. A betegség nagyon megviselte, teljesen legyengült, de mivel tudta, hogy a világban több millió nőt fenyeget a mellrák, elhatározta, hogy mellműtétéről felvételeket készíttetett, hogy ezzel is erőt adjon az érintetteknek.

Anastacia véleménye szerint, ha az „átlag” emberek azt látják, hogy a sztárok sem mentesek a betegségektől és komolyan szembe mernek nézni a kórral, akkor könnyebben szánják rá magukat, hogy probléma esetén orvoshoz menjenek. Rengeteg küzdelem árán az énekesnő felépült, végleg legyőzte a betegséget, és most ismét Budapesten gyönyörködhettek hangjában a rajongói. A világsztár 2000-ben az I’m Outta Love című dalával szerezte meg a hírnevet. Az amerikai sztárénekes Magyarországon is többször lett aranylemezes.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X