Főoldal > EGÉSZSÉG > Nagy őszi táskamustra – Az 5 legtrendibb darab

Nagy őszi táskamustra – Az 5 legtrendibb darab

divatkiegészítőősztáskatrend
0

Írta:

Egy felmérés szerint egy átlagos nőnek körülbelül hetven tárgy található a táskájában – nem csoda tehát, ha az utóbbi évek divatos „oversize” (túlméretezett) táskáit a legtöbben kimondottan praktikusnak találták. A táskádat az idén is alaposan megtömheted, a legújabb trend szerint azonban a kisebb, kézben hordozható clutch is nagyon trendi lesz! Most bemutatjuk az őszi szezon […]

Egy felmérés szerint egy átlagos nőnek körülbelül hetven tárgy található a táskájában – nem csoda tehát, ha az utóbbi évek divatos „oversize” (túlméretezett) táskáit a legtöbben kimondottan praktikusnak találták. A táskádat az idén is alaposan megtömheted, a legújabb trend szerint azonban a kisebb, kézben hordozható clutch is nagyon trendi lesz! Most bemutatjuk az őszi szezon öt legtrendibb fazonját!

Színpompás műbör, csillogó lakk

Imádod a színes kiegészítőket, és szereted, ha a táskád színe passzol az öltözékedhez is? Ha igen, akkor bátran szerezz be egy-két divatos műbőr tatyót, hiszen ezek nemcsak olcsóbbak a valódi bőrnél, de a színek és fazonok terén is több lehetőséget nyújtanak!
Tipp: Az idén is nagyon trendi a nyolcvanas éveket idéző fényes lakktáska, ezért ha szereted a feltűnő darabokat, akkor a műbőr helyett inkább ilyet viselj! Arra viszont figyelj oda, hogy a világos és élénk nyári színek helyett ősszel kicsit „markánsabb” árnyalatokat válassz – pink helyett mustársárga, a neonzöld helyett pedig olajszínű táskát hordj!

0021054_1.jpg ()

Táskát a kézbe – avagy a clutch

A hatalmas táskádat sokszor szívesen kisebbre cserélnéd? Bár az „oversize” táskák az idén sem mennek ki a divatból, nyugodtan választhatsz kisebb méretű retikült is. Az idei évben nagyon divatos lesz a pántnélküli, kézben tartható kis táska, vagyis a clutch is – ezt azonban tényleg csak akkor tudod magaddal vinni, ha legalább az egyik kezed mindig szabadon marad!
Tipp: Mindenképpen szerezz be egy clutch-t, ha egy elegánsabb fogadásra vagy bálra vagy hivatalos, a kisestélyiddel ugyanis egyedül ez a táskatípus mutat majd jól!

Viseld az ősz színeit: barnát, lilát, bordót!

A pasztellszínek a kedvenceid, vagy az élénk napszíneket – a sárgát, a narancssárgát és a pirosat – szereted a legjobban? Bár ezeknek a színeknek néhány árnyalatát (például a bézst vagy a sötétebb narancsot), nyugodtan hordhatod még ősszel is, a hűvösebb-esősebb hónapokban néhány földszínt is újíts be! Ha táskát veszel, akkor válassz barna, lila vagy bordó színű retikült, hiszen ezek az idei szezon legmenőbb színei közé tartoznak!
Tipp: A barnához a lilát és a bordót is nyugodtan párosíthatod, ez utóbbi két színt viszont sose viseld egyszerre!

Hódíts, akár a vadnyugaton – rojtokkal!

Veszkócsizma, cowboy-kalap és bőrdzseki… Úgy gondolod, hogy ez a szerelés a western-filmekkel együtt kiment a divatból? Pedig a vadnyugati stílus idén is nagyon menő, és a táskafronton ráadásul kifejezetten bő a választék!
Tipp: Viselj bátran rojtos táskát a munkahelyeden is, hiszen egy ilyen kiegészítő téged és a munkatársaidat is mindig jókedvre derít majd!

Vadulj be – metálszínekkel!

A partikon előszeretettel hordasz arany és ezüst kiegészítőket, a hétköznapokon azonban tartasz egy kicsit ezektől a daraboktól? Pedig az idei trend szerint egy arany- vagy fémszínű táskát napközben is nyugodtan felvehetsz – feltéve, ha elég jó érzékkel kombinálod őket!
Tipp: Alapszabály, hogy egyszerre csak egyféle metálszín legyen rajtad! Lilával az ezüstöt, a barnával az aranyat érdemes viselned, a feketéhez pedig mindkét szín remekül illik!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X