Főoldal > EGÉSZSÉG > Madonna szexibb, mint valaha!

Madonna szexibb, mint valaha!

madonnasztár
0

Írta:

Sokak szerint Madonna a Fitness-programjának köszönheti, hogy egy deka felesleg sincs rajta. Az arcán semmi nyoma ráncoknak, és hihetetlen módon bírja a komoly energiákat felemésztő fellépéseket. Sokak véleménye szerint a fiatalság forrása a popsztár számára nem más, mint 22 éves barátja, Jesus Luz.  Meg nem erősített források szerint azonban a popkirálynő valószínűleg arcplasztikai beavatkozásokon vett […]

Sokak szerint Madonna a Fitness-programjának köszönheti, hogy egy deka felesleg sincs rajta. Az arcán semmi nyoma ráncoknak, és hihetetlen módon bírja a komoly energiákat felemésztő fellépéseket. Sokak véleménye szerint a fiatalság forrása a popsztár számára nem más, mint 22 éves barátja, Jesus Luz. 

Meg nem erősített források szerint azonban a popkirálynő valószínűleg arcplasztikai beavatkozásokon vett részt, mert három éve a következőket nyilatkozta: „Ha egyszer plasztikai műtétre lesz szükségem, akkor nem fogok ellenállni.” Hogy azóta valóban a kés alá feküdt-e a sztár, arra nincs bizonyíték.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X