Főoldal > EGÉSZSÉG > SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód Kiállítás

SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód Kiállítás

egészségéletmódturizmus
0

Írta:

A SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód kiállításon minden egy helyen megtalálható, amivel feldobhatjuk hangulatunkat és javíthatjuk közérzetünket. A rendezvényen bemutatkoznak a legújabb mozgásmódszerek és fitnesz irányzatok, exkluzív medencéket, jakuzzikat és szaunákat lehet megcsodálni, válogathatunk a wellness szállodák akciós kínálatából, kalandozhatunk a fürdők világában, valamint bioételeket, élelmiszer-kiegészítőket és kozmetikai termékeket vásárolhatunk kedvezményes árakon. Ami pedig a […]

A SPA&WELLNESS Egészség, Turizmus és Életmód kiállításon minden egy helyen megtalálható, amivel feldobhatjuk hangulatunkat és javíthatjuk közérzetünket. A rendezvényen bemutatkoznak a legújabb mozgásmódszerek és fitnesz irányzatok, exkluzív medencéket, jakuzzikat és szaunákat lehet megcsodálni, válogathatunk a wellness szállodák akciós kínálatából, kalandozhatunk a fürdők világában, valamint bioételeket, élelmiszer-kiegészítőket és kozmetikai termékeket vásárolhatunk kedvezményes árakon.

Ami pedig a programokat illeti, abból sem lesz hiány. Az egészségturizmus konferenciákat követően – melyeket a Magyar Turizmus Zrt. és az International Wellness Institute támogat –, lesz hagyományteremtő utazás árverés, díjmentes szépség-, fitnesz- és wellness szalon, ingyenes egészségügyi szűrőprogramok, tanácsadások, a látogatók különféle masszázs technikákat próbálhatnak ki, fitnesz órákat látogathatnak és kérhetik személyi edző tanácsait vagy megtudhatják egy jóstól, hogy mit hoz a jövő. Mindezek mellett öt szerencsés hölgyet a kiállítás kezdetére egy profi sminkesből, fodrászból, kozmetikusból és stylistból álló csapat teljesen átváltoztat, új külsővel pedig először a SPA&WELLNESS kiállításon mutatkoznak be.

További részletek a www.spahungary.hu weboldalon.

0022067_1.jpg ()

A SPA&WELLNESS kiállításra szóló belépőjegy érvényes az egyidőben megrendezett Hó-Show+ Sport, Kaland és Élmény Napokra és az Equifest Nemzetközi Lovas Fesztiválra és Kiállításra is.

SPA&WELLNESS részletes program

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X