Főoldal > EGÉSZSÉG > Holtan találtak a topmodellre!

Holtan találtak a topmodellre!

bulváregészséghaláltopmodell
0

Írta:

Daul Kim egyike volt a legkeresettebb modelleknek, és igen ígéretes karrier állt előtte. A szöuli minisztérium adatai szerint Kim holtestére a rendőrök bukkantak rá csütörtökön. A médiatudósítások szerint önkezével vetett véget az életének, de ezt eddig egyik hatóság sem erősítette meg. Bloggerek azon spekuláltak a pénteki bejegyzéseikben, hogy a dél-koreai szépség nem tudta elviselni a […]

Daul Kim egyike volt a legkeresettebb modelleknek, és igen ígéretes karrier állt előtte. A szöuli minisztérium adatai szerint Kim holtestére a rendőrök bukkantak rá csütörtökön. A médiatudósítások szerint önkezével vetett véget az életének, de ezt eddig egyik hatóság sem erősítette meg. Bloggerek azon spekuláltak a pénteki bejegyzéseikben, hogy a dél-koreai szépség nem tudta elviselni a modellekre háruló irdatlan nagy nyomást. Kim október 30-ai blog-bejegyzéséből az derült ki, hogy depressziós és túlhajszolt. Egy másik helyen pedig azt írja magáról, hogy úgy érzi magát, mint egy szellem. Az utolsó bejegyzése november 18án kelt, amelyben Jim Rivers „I Go Deep“ című éneke látható.

A szépséges Kim szinte mindenhol keresett modell volt Párizstól New Yorkig és Milánóig. Olyan kiválóságoknak dolgozott, mint Chanel, Dries van Noten, stb. „Fantasztikus modell és fantasztikus barát volt mindannyiunk számára a Next modellügynökségnél. Kérjük, tartsák tiszteletben a családja magánéletét a szomorú helyzetben. Nekünk, mindannyiunknak nagyon fog hiányozni” – áll az ügynöksége közleményben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X