Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 szuper szilveszteri program

4 szuper szilveszteri program

buliprogramszilveszterújév
0

Írta:

Pörgős retró zenére, andalító jazzre vagy a leghíresebb dj-k zenéjére buliznál legszívesebben szilveszterkor? Netalán csendesebb pihenésre vágysz, és inkább egy gyógyfürdő meleg vizes medencéjében, bikiniben köszöntenéd az újévet? A következő programok között biztosan megtalálod a neked tetszőt! 1. Szilveszter a város szívében  Ha a város kellős közepén szeretnéd köszönteni az új esztendőt, válaszd a West-Balkán […]

Pörgős retró zenére, andalító jazzre vagy a leghíresebb dj-k zenéjére buliznál legszívesebben szilveszterkor? Netalán csendesebb pihenésre vágysz, és inkább egy gyógyfürdő meleg vizes medencéjében, bikiniben köszöntenéd az újévet? A következő programok között biztosan megtalálod a neked tetszőt!

1. Szilveszter a város szívében 

Ha a város kellős közepén szeretnéd köszönteni az új esztendőt, válaszd a West-Balkán szilveszteri buliját – a közkedvelt szórakozóhely ugyanis a Nyugati téri Skála épületében nyílik meg újra! Két teremben, két különböző zenére bulizhatsz egészen hajnalig: a fellépők között van a Kiscsillag, az Irie Maffia, a Pannónia All Stars Ska Orchestra, a Deck Attack, valamint a The Herbaliser Band is! A Kiégő Izzók vizuál csapata ráadásul különleges látványvilággal teszi felejthetetlenné 2009 utolsó éjszakáját – a szervezők szerint a programmal mindenki elégedett lesz, akár húsz-, akár negyvenéves!
Hol, mikor?
A Nyugati téri Skála Metróban (1069 Budapest, Nyugati tér 1-2.) lévő West-Balkánban este nyolctól kezdődik a buli, és egészen hajnalig tart.

2. Buli a jazz jegyében

Ha azok közé tartozol, akik egyszerűen megőrülnek a jazzért, válaszd a Budapest Jazz Club szilveszteri programját. A szórakozóhelyen többek között a Fonogram-díjas Harcsa Veronika, a Szőke Nikoletta Trió és Fábián Juli is fellép, az est házigazdája Elek Ferenc színművész lesz. Éjfél után a pörgős zenéről DJ Clairvo gondoskodik, a késő esti Jam házigazdája pedig a Tzumo Trio. A zene és az egyéb programok mellett büfévacsora, hajnalban pedig töltött káposzta várja a szórakozni vágyókat.
Hol, mikor?
A szilveszteri buli a Budapest Jazz Clubban (1088 Budapest, Múzeum u. 7.) este nyolc órától kezdődik.

0023066_1.jpg ()

3. Deadcode party

A techno zene kedvelőinek 2009 utolsó éjszakáján a Deadcode szilveszteri buliján a helye, a Petőfi Csarnokban ugyanis számos külföldi és hazai sztár lép fel: Monika Kruse, aki a Changes of Perception című albumával már sokszor körbejárta a világot, Speedy J, a holland lemezlovas, valamint számos hazai DJ, többek között Budai, Hot X, Coyote, valamint a Collins & Behnam.
Hol, mikor?
A Deadcode szilveszteri bulit idén is a Petőfi Csarnokban tartják (1146 Budapest, Zichy Mihály út 14.), a kapukat este nyolckor nyitják, a buli kilenckor kezdődik, és egészen reggel nyolc óráig tart.

4. Óévbúcsúztató a gyógyfürdőben 

Fergeteges „szárazföldi” buli helyett inkább egy medencében töltenéd a 2010-es esztendő első perceit? A ceglédi Gyógy- és Strandfürdő ebben az évben is megszervezi már-már hagyományos medencés óévbúcsúztatását: amellett, hogy egész éjszaka fürdőzhetsz, és bikiniben töltheted az éjszakát, hajnalig tartó bulin, vacsorán és számos programon is részt vehetsz!
Hol, mikor?
A rendhagyó szilveszteri bulit a ceglédi Gyógy- és Strandfürdő medenceterében tartják (2700 Cegléd, Fürdő u. 27-29.).


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X