Főoldal > EGÉSZSÉG > Kerüld a fertőzéseket, tanulj a sztároktól!

Kerüld a fertőzéseket, tanulj a sztároktól!

egészséggyógyulás
0

Írta: and

Gubás Gabi: Segít a biorezonancia Színházi próbák, filmforgatások alatt is csúcsformában érzi magát Gubás Gabi, akire hazatérve édesanya-szerep vár.„A párom természetgyógyász, és nagyon sok ötletet kapok tőle, hogyan őrizzem meg ellenálló-képességem. Biorezonanciás géppel időről időre teszteli, milyen táplálék-kiegészítőket érdemes használnom. A kovaföld-készítményt rendszeresen szedem. Remek anyagcsere-karbantartó, rengeteg ásványi anyag és nyomelem rejtőzik benne. Regenerálja a […]

Gubás Gabi: Segít a biorezonancia

Színházi próbák, filmforgatások alatt is csúcsformában érzi magát Gubás Gabi, akire hazatérve édesanya-szerep vár.
„A párom természetgyógyász, és nagyon sok ötletet kapok tőle, hogyan őrizzem meg ellenálló-képességem. Biorezonanciás géppel időről időre teszteli, milyen táplálék-kiegészítőket érdemes használnom. A kovaföld-készítményt rendszeresen szedem. Remek anyagcsere-karbantartó, rengeteg ásványi anyag és nyomelem rejtőzik benne. Regenerálja a sejteket, így azok könnyen szembeszállnak a kórokozókkal. Reggel egy-egy kanál különféle olajkeverékkel indítom a napot. Olyan zsírsavakhoz jutok így hozzá, melyek erősítik a sejtfalakat, védelmet nyújtanak a vírusok ellen.”

0022983_1.jpg ()

Jennifer Aniston: Fertőzések ellen jóga

Ha valakit nyomasztó gondok terhelnek, látványosan legyengül az immunrendszere. Amikor a Jóbarátok című sorozat sztárjának véget ért kapcsolata Brad Pittel, úgy érezte, nem tud életerőt önteni magába. A barátnője beszélte rá, hogy kezdjen jógázni.
„Magam is meglepődtem a jótékony hatásán – meséli Jen. – Kezdetben például rendszeresen sírtam a gyakorlás alatt. A jógapozíciók felszabadították az elfojtott érzéseimet, úgy hatottak rám, mint egy valódi méregtelenítő kúra. Az ászanák lélekben és testben is megerősítettek. A rendszeres gyakorlásnak köszönhetően újra önmagam vagyok, visszanyertem az erőmet, és azóta elkerül minden betegség.”

Gwyneth Paltrow: Macskagyökér és kamilla

Szomorú családi tragédia vezette az Oscar-díjas színésznőt a természetes gyógymódok felé. Édesapja négy évig küzdött a gégerákkal.
„Halála lecke volt számomra. Soha nem felejtem el az akkoriban tanult ázsiai bölcsességet: ha akkor kapsz észbe, amikor már beteg vagy, az olyan, mintha szomjúságtól elgyötörten kezdenél kutat ásni – emlékszik vissza Gwyneth életmódváltásának fordulópontjára. – A stressz az egészség legfőbb ellensége. Ha valaki nem tud megszabadulni a feszültségtől, annak azt tanácsolom, bízzon a természetes készítményekben! Macskagyökér, kamillatea, magnézium és B-vitamin: felülmúlnak minden mesterséges gyógyszert, és mellékhatásaik sincsenek.”

Claudia Schiffer: Gyümölcskoktél és gyömbér

Az álomkarriert befutott karcsú szőke modell már kora reggel gondoskodik arról, hogy szervezetét feltöltse immunerősítő vitaminokkal.
„Mesterséges porok és tabletták helyett magam készítek vitalizáló italt. Néhány marék gyümölcsből olyan koktélt préselek, ami felveszi a versenyt a gyári készítményekkel. Kedvencem a piros szőlő, ez megköti a káros szabad gyököket. Ha nem vágyom az édes ízre, a paradicsomot vetem be – kitűnő méregtelenítő. Mivel a hideg napokon jólesik a forró ital, a zöld tea is rendszeresen szerepel a reggelizőasztalon. A gyömbértea pedig ősi vírus- és baktériumölő csodaszer, ráadásul koffein nélkül is élénkít.”

Pintácsi Viki: Grépfrútmagcsepp, ezüstkolloid, fényterápia

Sorra születnek albumai, ének- és tánciskolát vezet, életének középpontja három gyermeke. Honnan merít energiát mindehhez?
„A grépfrútmagcsepp remekül bevált, segíti a méregtelenítést, lúgosítja a szervezetet és híres baktériumölő. Az ezüstkolloid oldatról is egyre gyakrabban hallani, mi sem csalódtunk benne. Úgy működik, mint egy második immunrendszer! Harmadik csoda-módszerünk a fényterápia. A kezelések hatására a nagylányom, Anka mandulaműtétjét is sikerül elkerülnünk.”

A témáról bővebben a Wellness magazin december-januári számában olvashatsz!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X