Főoldal > EGÉSZSÉG > A 4 legjobb csajos program hideg téli estékre

A 4 legjobb csajos program hideg téli estékre

cheerobiccsajkorcsolyamozgásotthonprogramszórakozástarot
0

Írta:

A hideg és lehangoló januári estéket szeretnéd valami igazán vicces, pörgős vagy szokatlan programmal feldobni? A pasidat ki sem tudod robbantani a tévé elől, a csajbulik szokásos menetrendje pedig már nem tud lázba hozni? Trombitáld össze a barátnőidet, és találjatok ki valami igazán kreatív programot! Íme a négy legszuperebb „csajos” időtöltés téli estékre! 1. Irány […]

A hideg és lehangoló januári estéket szeretnéd valami igazán vicces, pörgős vagy szokatlan programmal feldobni? A pasidat ki sem tudod robbantani a tévé elől, a csajbulik szokásos menetrendje pedig már nem tud lázba hozni? Trombitáld össze a barátnőidet, és találjatok ki valami igazán kreatív programot! Íme a négy legszuperebb „csajos” időtöltés téli estékre!

1. Irány a jég!

A mozgás megszállottja vagy, de a hideg miatt mostanában még az edzőteremig is nehezen jutsz el? Ha úgy érzed, hogy friss levegőre van szükséged, akkor vedd rá a barátnőidet egy kellemes esti korizásra! A korcsolyázás még akkor is remek program, ha egyikőtök sem egy jégtánc-királynő. Ha az ügyetlenkedésetek jókedvvel párosul, az talán a közeletekben elsikló fiatalemberek figyelmét is felkelti – innentől kezdve pedig már egyenes út vezet egy jókedvű forralt borozáshoz is…
Tipp: A korcsolyázás a legegészségesebb sportok egyike, a friss levegőn ugyanis erősödik az immunrendszered, felpezsdül a vérkeringésed és az izmaid nagy része is mozgásba lendül! Az öltözékedre viszont figyelj oda: korizáshoz mindig kényelmes, vízhatlan ruhákat viselj, és a kesztyűről se feledkezz meg!

0023794_1.jpg ()

2. Itt az idő cheerobicot tanulni! 

Imádtok táncolni, de a pasijaitokat a szokásos lötyögésen túl képtelenség rávenni másra? A fiúkat felejtsétek el egy időre, és próbáljatok ki egy igazán csajos mozgásformát, a cheerobicot! Ez az Európában alig néhány éve ismert sportág az amerikai cheerleadingnek az aerobic elemeinek ötvözéséből alakult ki. Ha megirigyelted a pompon-lányok izmos, formás alakját, és valami igazán szórakoztató edzésformára vágysz, akkor a cheerobicot pont neked találták ki!
Tipp: Mivel a koreográfia még a kezdők számára is jól követhető, a cheerobicot akkor is kipróbálhatjátok, ha csak alkalmanként helyettesítenétek ezzel a hagyományos aerobic-edzést. Érdemes azonban rendszeresen időt szakítanod a cheerobicra, hiszen az a mozgásforma javítja az állóképességet, formálja a popsit, a combot, a vádlit és a karokat is!

3. Vessetek kártyát!

A zsúfolt szórakozóhelyekhez semmi kedved, ám az otthoni dvd-zésnél valami eredetibbre vágysz? Komoly magánéleti vagy munkahelyi problémák gyötörnek, vagy épp a legjobb barátnődnek van szüksége lelki támogatásra? Ha mindketten vonzódtok a misztikus dolgokhoz, és jobban meg akarjátok érteni a saját érzéseiteket, akkor próbáljátok ki a tarot-jóslást!
Tipp: Bár a tarot valójában nem a jövőt mondja meg, a kártyavetéshez egyfajta komolyság szükségeltetik – ne feledd el például, hogy a paklihoz csak annak tulajdonosa érhet! Mielőtt lapot húznátok, teremtsetek meghitt, bensőséges hangulatot, és próbáljátok minél jobban „megnyitni” a belső kapuitokat! Ha a tarot nem is tud választ adni az összes kérdésedre, az biztos, hogy a kártyázásból egy remek beszélgetés kerekedik majd!

4. Süssetek egészséges nassolnivalót! 

Mozogni most semmi kedved, sőt, a kemény mínuszok miatt még az otthonodból sem szívesen mozdulsz ki? Ha szeretnéd magad jól érezni, akkor hívd meg a barátnőidet egy igazi, békebeli „sütidélutánra”! Beszéljétek meg előre, ki milyen alapanyagokat hoz, és dobjatok összes közösen valami egyszerű, finom süteményt!
Tipp: Bármilyen régimódinak is hangzik, a közös sütizésnek is megvan a varázsa. Ha azt sem szeretnétek, hogy szaporodjanak pluszkilóitok, szerezzetek be egészséges alapanyagokat: teljes kiőrlésű lisztet, barnacukrot, mézet, díszítéshez finom, téli gyümölcsöket (narancsot, banánt). A sütő melegénél és egy pohár forró kakaó mellett végre egy igazán jót beszélgethettek a csajokkal!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X