Főoldal > EGÉSZSÉG > A 4 legdögösebb farmer – testalkatra szabva!

A 4 legdögösebb farmer – testalkatra szabva!

dvatfarmernadrágöltözködéstestalkat
0

Írta:

Tudtad, hogy a farmer idén ünnepli százhatvanadik születésnapját? Az elmúlt másfél évszázad során számtalan fazon és szín hódított már, nem csoda, ha nehezen tudod eldönteni, melyiket is válaszd! Íme a legdögösebb nadrágok – testalkat szerint! 1. X és O lábra: trapézfarmerBár a trapéznadrág néhány évvel ezelőtt még abszolút kedvencnek számított, sajnos ma már nem tartozik […]

Tudtad, hogy a farmer idén ünnepli százhatvanadik születésnapját? Az elmúlt másfél évszázad során számtalan fazon és szín hódított már, nem csoda, ha nehezen tudod eldönteni, melyiket is válaszd! Íme a legdögösebb nadrágok – testalkat szerint!

1. X és O lábra: trapézfarmer

Bár a trapéznadrág néhány évvel ezelőtt még abszolút kedvencnek számított, sajnos ma már nem tartozik a legtrendibb ruhadarabok közé, pedig ez a legelőnyösebb farmer a számodra, ha görbe a lábad. A hetvenes évek slágerdarabja a különleges szabás miatt ugyanis optikailag korrigálja a láb szépséghibáit, legyen szó akár X, akár O lábról: a vádlid és a térded alakjából semmi nem látszik, a figyelem pedig inkább a combodra terelődik! Trapézfarmerhez érdemes magas sarkú cipőt viselned – arra azonban figyelj oda, hogy a nadrág leérjen a sarok aljáig!
Tipp: ha vastagok a combjaid, a hetvenes-nyolcvanas évek trapézfarmerjei helyett inkább válaszd a Marlene Dietrich-szabást: a német színésznő egyik védjegye volt a combtól bővülő nadrág, amely nemcsak a láb görbületét, hanem a túl vastag combot is eltakarja! A Dietrich-farmerhoz válassz nőies, testhez passzoló felsőt és extra csinos magas sarkút!

2. Széles csípőre: egyenes szárú farmer

Ha a kelleténél picit szélesebb a csípőd, válassz enyhén bővülő vagy egyenes szárú farmert, ezek ugyanis elterelik a figyelmet a problémás testtájékról – a csípőfazonú darabok helyett azonban vásárolj inkább magas derékkal ellátott farmert, amely nemcsak előnyösebb, hanem divatosabb is! Vásárláskor figyelj oda a színre is: kerüld az egészen világos, fehéres nadrágokat, inkább sötétkék és fekete darabokat szerezz be, ezekben ugyanis vékonyabbnak tűnsz! A túldíszített, túl erősen koptatott farmert is nyugodt szívvel hagyd az üzletekben, bármennyire is trendi viseletnek számít!
Tipp: nemcsak a csípőddel, hanem a hátsóddal is problémáid vannak? Ha túl nagy a feneked, válassz olyan farmert, amelynek a zsebei közepes méretűek, és középen helyezkednek el! Ha ugyanis a hátsó zsebek túl kicsik, a kontraszt miatt nagyobbnak tűnik a popsid, ha pedig túlságosan a nadrág szélén vannak, szélesebbnek mutatják a csípőt!

0024302_1.jpg ()

3. Keskeny csípőre: szűkszárú farmer

Az idei szezon nagy kedvence a szűkszárú farmer, ám sajnos nem mindenkinek áll jól! Ha széles a csípőd, görbe a lábad, túl vastag a combod vagy a vádlid, válassz más fazont, a skinny farmer ugyanis a láb összes szépséghibáját kiemeli! Ha azonban keskeny csípőd és vékony lábaid vannak, bátran hordj szűkszárú nadrágokat: tökéletes összeállítás a csőnadrág combközépig érő tunikával és csinos magas sarkú cipővel vagy bokacsizmával!
Tipp: ha szereted a mintás farmereket, nyugodtan szerezz be néhányat – mivel hosszúak a lábaid, nem kell attól tartanod, hogy a vízszintes koptatások és hímzések optikailag túlságosan rövidítik majd a testedet! Egy jó farmerrel a popsid formáján is tudsz segíteni: ha túl laposnak tartod a hátsódat, válassz olyan nadrágot, amelyen a zsebek viszonylag magasan vannak, az övrész pedig széles!

4. Hosszú lábakra: ejtett ülepű farmer

Az ejtett ülepű, vagy más néven a basa fazonú nadrágok tavaly váltak igazán népszerűvé, bár már korábban is meghódították a kifutókat: ez a különleges szabású ruhadarab optikailag rövidíti a lábakat, a furcsa ülepnek köszönhetően pedig nagyobbnak mutatja a hátsódat, úgyhogy tökéletes választás számodra, ha túl magas és vékony vagy, esetleg picit férfiasnak tartod a testalkatodat!
Tipp: az ejtett ülepű nadrágban akkor festesz tökéletesen, ha szűk, extra nőies felsőt veszel fel hozzá – választhatsz testhez simuló garbót vagy mély dekoltázsú blúzt! Ha szeretsz sportosan öltözködni, a nacihoz tornacipőt vagy balerinacipőt is viselhetsz, de hordhatsz hozzá magas sarkú cipőt is!

$beszur$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X