Főoldal > EGÉSZSÉG > Tudd meg, mi Oroszlán Szonja karcsúságának titka!

Tudd meg, mi Oroszlán Szonja karcsúságának titka!

fogyásoroszlán szonjasztárzsírégetés
0

Írta: and

– Több egészséges életmódra felhívó kampány arca vagy. Hiszel abban, hogy mindent a tudatunk irányít, és egy kis odafigyeléssel megőrizhetjük egészségünket? – Az ember pszichésen hathat az egészségére. Rajtam kizárólag akkor tör ki a betegség, amikor stresszes vagyok vagy túlhajszolom magam. A szervezetem így jelzi, hogy ideje lassítani. Amikor sokat dolgozom, gyakran nyakfájással ébredek, pedig […]

– Több egészséges életmódra felhívó kampány arca vagy. Hiszel abban, hogy mindent a tudatunk irányít, és egy kis odafigyeléssel megőrizhetjük egészségünket?

– Az ember pszichésen hathat az egészségére. Rajtam kizárólag akkor tör ki a betegség, amikor stresszes vagyok vagy túlhajszolom magam. A szervezetem így jelzi, hogy ideje lassítani. Amikor sokat dolgozom, gyakran nyakfájással ébredek, pedig „csak” a hát felső részén lévő stresszközpont figyelmeztet, hogy túl nagy a terhelés. Igyekszem odafigyelni ezekre a jelzésekre, és lazítani egy kicsit.

– Kitartó, küzdő típus vagy?

– Alapvetően lusta embernek tartom magam. Ha nem dolgozom, képes vagyok napokig az ágyban fekve olvasni. Ám ha belekezdek valamibe, azt teljes erőbedobással, hatalmas önuralommal és fegyelemmel viszem véghez.

0023827_1.jpg ()

– Legutóbb a Csillag születik zsűrijében láthattunk. Nem volt félelem benned, amikor elvállaltad?

– Dehogynem! Sokáig gondolkoztam azon, van-e jogom ilyen fiatalon véleményt alkotni mások teljesítményéről. De meggyőztem magam, hiszen több mint tíz éve vagyok a szakmában, nem számítok már kezdőnek. Emellett tudom, milyen a színpadon állni, izgulni, instrukciókat kapni és fogadni a kritikát. Néha nem volt könnyű negatív véleményt mondani, de mindig igyekeztem őszinte lenni, mert tudom, hogy a tehetségeket ezzel lehet motiválni.

– Szirtes Tamás az osztályfőnököd volt a főiskolán, most pedig együtt zsűriztetek. Elismerést jelentett egy asztalnál ülni vele?

– Kifejezetten örültem ennek a helyzetnek! Ő tanított a mesterségre, és bár rengeteg vitánk volt a négy év alatt, ma már kiválóan tudunk együtt dolgozni. Meghatározó ember az életemben, akitől a mai napig tanulok. Rengeteget kritizált, emlékszem, volt, amikor otthon őrjöngtem emiatt. De talán úgy látta, van értelme „rugdosni” engem, és ebben is neki lett igaza.

– Zsűritagként sok kritikát kaptál. Ismét előkerült a szőke nő skatulya…

– Amióta csak a szakmában vagyok, én vagyok a „buta szőke”. Megszoktam, szinte már meg sem hallom. A bulvársajtó silányságát, ürességét tükrözi, hogy képtelen tíz év alatt újat kitalálni.

– Sok díjad, elismerésed mellett a legnívósabb a 2008-ban elnyert Arany Érdemkereszt. Azt pedig nem osztogatják csak úgy…

– Engem is meglepett a megtisztelő elismerés. De ezek szerint észreveszik, hogy jótékony dolgok mellé állok, vagy próbálok hozzájárulni ahhoz, hogy az emberek tudatosabban, egészségesebben éljenek.

– A zsűriben hétről hétre megújult külsővel tűntél fel. Kedveled a változatosságot?

– Eldöntöttem, hogy minden adásban másmilyen lesz a hajam, már csak azért is, hogy bosszantsam a hozzám közel állókat. Mindenkinek más frizura tetszik ugyanis, így mindenki dönthetett, melyik a kedvence. Szeretek öltözködni, az egyszerű, sportosan elegáns stílust kedvelem. Szerintem egy nőnek kell „elvinnie” a ruhát, nem pedig fordítva, az a jó, ha valakire egy fehér trikóban is felfigyelnek. De a hétköznapokban a kényelem a legfontosabb számomra, hiszen a munkám során olyan sokat kell foglalkoznom a külsőmmel, hogy valódi felüdülés, ha otthon mackónadrágban, smink nélkül, természetesen létezhetek. Harmóniában kell lenni önmagunkkal, ez a megjelenésre is kisugárzik. Sosem idegeskedem a ráncaimon, vagy ha feljön rám egy-két kiló. Majd ledolgozom! Nemrég láttam Meryl Streepet egy filmben, és arra gondoltam, idősebb koromban olyan természetesen szép szeretnék lenni, mint amilyen ő.

– A testedhez, a meztelenséghez hogyan viszonyulsz?

– Jóban vagyok a testemmel. Az alkatom arányos, csak rajtam és az edzéseken múlik, mit kezdek vele az évek során. Magánemberként sosem mutatnám meg a testemet ruha nélkül, ennél jóval visszafogottabb vagyok. A filmvászon az más. A színésznek a teste az eszköze, ha pedig a szerep megkívánja, akkor ezen a téren is nyitottnak kell lenni.

– Hogyan tartod karban az alakod?

– Igyekszem könnyű ételeket enni, és legalább hetente háromszor edzeni. Jógázni is szoktam, de az alakformáló edzés egyre fontosabbá válik. Krisztián, a személyi trénerem nem kímél. Ha bevallom neki, hogy egy buli után, hajnalban megettem egy hamburgert, fél óráig le sem enged a futógépről. A hozzám hasonló lustáknak mindig kell valami cél, kihívás vagy határidő, amihez muszáj igazodni.

A cikk folytatását a Wellness magazin februári számában olvashatod!

                                                                                                        


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X