Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Maxima magazin legújabb száma!

Megjelent a Maxima magazin legújabb száma!

lapszámmagazinwellness
0

Írta:

A magazin legújabb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked! Amikor jött a felkérés, hogy vegyek részt a Párizstól Genfig tartó Eco Cup 2010-en, nem gondoltam bele, mire is mondok igent. Elismerem, csupán egyetlen egy dolog lebegett a szemem előtt: a verseny kiindulópontja, a francia főváros, ahol életemben egyszer jártam, öt éve. A kedvesemmel ott ünnepeltük […]

0024551_1.jpg ()

A magazin legújabb számát Zellei Dóra főszerkesztő ajánlja neked!

Amikor jött a felkérés, hogy vegyek részt a Párizstól Genfig tartó Eco Cup 2010-en, nem gondoltam bele, mire is mondok igent. Elismerem, csupán egyetlen egy dolog lebegett a szemem előtt: a verseny kiindulópontja, a francia főváros, ahol életemben egyszer jártam, öt éve. A kedvesemmel ott ünnepeltük az első évfordulónkat, persze tavasszal, fülig szerelmesen… Hát csoda, hogy azóta is visszavágytam? Ám ahogyan közeledett az indulás napja, bevallom, elbizonytalanodtam. Belegondoltam ugyanis a részletekbe. Először is mit kezdek én két vadidegen, szintén meghívott fiú úti társsal, ráadásul összezárva egy kocsiba? Pláne egy 1300 km-es gazdaságos vezetői megmérettetésen, amelynek a végcélja maga a nemzetközi autó-kiállítás? Mit mondjak, erősen kezdtem tartani a dologtól. Gondolom, nem kell magyaráznom, miért. Ebben a helyzetben abszolút ott volt a lehetőség, hogy én leszek a hülye szőke. El is határoztam, hogy vissza fogom majd magam: keveset beszélek, vagyis önmagamhoz képest keveset beszélek, ha mégis megszólalok, kerülöm a csajos témákat, és a mostanában sajnos szavam járásává vált „cukit”… Hiszen még a végén az első benzinkútnál otthagynak. Szerencsére nagyot tévedtem. Az egy dolog, hogy nem kellett kibújni a bőrömből, de Andrásnál és Ákosnál édesebb úti társat nem is választhattak volna nekem. Attól függetlenül, hogy három különféle világban élünk – előbbi autós, utóbbi bulvár újságíró -, abszolút hasonlóan gondolkodunk. Ami különösen jól jön, ha külföldön vészhelyzetbe kerülsz. Márpedig mi kerültünk, nem is egybe, hála a semmiből jött orkánnak. Igen, most már utólag azt mondom, hála, hiszen a gondban, bajban derül ki, ki milyen ember is valójában. Mi pedig végig szentül hittük együtt: minden rosszban meg kell látni a jót. És ennek köszönhetően bizony juszt is jól éreztük magunkat. Még ők is így voltak vele, pedig tényleg sokat beszéltem, még önmagamhoz képest is. Aminek eredményeként rászoktak a „cukira”… Ha kíváncsi lettél „roadmovies” kalandunkra, az utazási rovatban megtalálod (66-69. oldal).

De ha már a volánnál tartunk: te például tudod, hol és hogyan módosították a KRESZ-t? Ha nem, itt az ideje beleásnod magad, hiszen még bajba kerülsz. Nézd át velünk, emészthető, könnyed hangnemben a változtatásokat, majd teszteld is a frissen szerzett tudásod (14-16. oldal). Szóval, öveket bekapcsolni – indulhatunk?

                                                                                           Zellei Dóra
                                                                                          főszerkesztő

A Maxima magazin legfrissebb számának tartalmából:
– Intim kés/alatt. Ne dugd tovább a fejed a homokba, inkább nézd velünk végig, a tudomány mai állása szerint milyen plasztikára van lehetőséged – intim területen.
– Tudtad, hogy a legegyszerűbb hétköznapi szituációk is alkalmasak arra, hogy cicidet formában tartsd? Megmutatjuk, hogyan.
– Ne szakíts, beszélj! Szakember segítségével összegyűjtöttük a leggyakoribb gondokat, és megnéztük, hogyan lehet kilábalni a nehéz helyzetekből – terapeuta nélkül.
– Nem jössz ki a fizetésedből? Vállalj másodállást! De, hogy bírd szusszal okosan mérlegelj: új feladatod passzoljon a személyiségedhez.
– Tiszta tavaszt! Húsvétig még épp elég időd van arra, hogy kitakarítsd, rendbeszedd a lakást, no és persze a lelkedet is tavaszi formába hozd. Extránkkal ebben segítünk neked.
– Titkok lengik körül, kettőt sem szól, és látszólag olyan, mint egy jéghegy. Mégis vonz, mint a mágnes. Mi a teendő, ha kiszemelted vagy szerelmed zárkózottabb a kelleténél? Kiderítettük.
– Ha azt szeretnéd, hogy otthonod előbb-utóbb szuper energiatakarékos üzemmódban szolgálja a kényelmed, a világítótestek és izzók felülvizsgálatával és az azt követő cserével máris megteheted az első saját környezetkímélő lépésedet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X