Főoldal > EGÉSZSÉG > A német nők inkább nassolnának szex helyett

A német nők inkább nassolnának szex helyett

szexszexualitás
0

Írta:

A lapnak a megkérdezettek negyven százaléka azt mondta, hogy szívesebben fogyasztana minden második nap csokoládét szex helyett. A válaszadók 13 százaléka minden esetben előrébb sorolta az édesség élvezetét a szexuális együttlétnél. A német férfiakat más gond gyötri: a felmérés szerint nyomás alatt érzik magukat, ha szexre kerül a sor. A megkérdezett férfiak 19 százaléka akkor […]

A lapnak a megkérdezettek negyven százaléka azt mondta, hogy szívesebben fogyasztana minden második nap csokoládét szex helyett. A válaszadók 13 százaléka minden esetben előrébb sorolta az édesség élvezetét a szexuális együttlétnél.

A német férfiakat más gond gyötri: a felmérés szerint nyomás alatt érzik magukat, ha szexre kerül a sor. A megkérdezett férfiak 19 százaléka akkor sem utasítja vissza partnerét, ha történetesen épp nincs kedve a szexhez. Ha netán mégis elhárítaná a nő kezdeményezését, bűntudatot érezne – vallotta be 21 százalék. 

A nők körében öt százalék azok aránya, akik akkor is belemennek az együttlétbe, ha nem éreznek késztetést. Rossz érzése a visszautasítás miatt pedig csak 14 százaléknak lenne. 

Érdekesség, hogy a nők 38, valamint a férfiak 36 százaléka számára elképzelhető a szexuális együttlét nélküli szerelmi kapcsolat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X