Főoldal > EGÉSZSÉG > Így gyógyulnak a sztárok alternatív módszerekkel

Így gyógyulnak a sztárok alternatív módszerekkel

alternatívdrágakő-terápiagyógymódhomeopátiahoodia
0

Írta: and

Hódító hoodia A hoodia nevű pozsgás növény kivonatát már-már csodaszerként emlegetik a hírességek között. A növényt a dél-afrikai bennszülöttek azért fogyasztották, hogy hosszas vadászataik során ne legyenek éhesek. Nemrég kutatók kiderítették, hogy a növény hatóanyagainak olyannyira erős étvágycsökkentő hatása van, hogy fogyókúra során is sikerrel bevethető. Ma már olyan hírességek is használják, mint Eva Longoria, […]

Hódító hoodia

A hoodia nevű pozsgás növény kivonatát már-már csodaszerként emlegetik a hírességek között. A növényt a dél-afrikai bennszülöttek azért fogyasztották, hogy hosszas vadászataik során ne legyenek éhesek. Nemrég kutatók kiderítették, hogy a növény hatóanyagainak olyannyira erős étvágycsökkentő hatása van, hogy fogyókúra során is sikerrel bevethető. Ma már olyan hírességek is használják, mint Eva Longoria, Angelina Jolie vagy éppen Jennifer Aniston – a hazai sztárok közül pedig Lilu. Az általuk is nagyra becsült szer egyik hatóanyaga azt az üzenetet küldi az agynak, hogy a gyomor tele van – emiatt a hoodiából készült étrendkiegészítők csökkentik a nassolás iránti vágyat. Ráadásul nem is akármennyire, hatásukra ugyanis akár napi 1000 kalóriával kevesebbel is beérhetjük. A növény hatóanyaga éppen ezért hasznos eszköze lehet a fogyókúrának, fogyasztásakor egyedül arra kell figyelned, hogy elegendő folyadékot igyál.

Kutyaharapást szőrével!

gyogysztar2.jpg ()A homeopátia ugyancsak nagy népszerűségnek örvend a sztárvilágban. A pasik közül Orlando Bloom, Jim Carey és David Beckham, a nők közül pedig Catherine Zeta-Jones és Jane Seymour áll elkötelezett homeopátiahívő hírében. A terápia alapelve a következő: ha egy anyag nagyobb mennyiségben bizonyos tüneteket idéz elő, akkor nagyon kis koncentrációban képes arra ösztönözni a szervezetet, hogy leküzdje a tüneteket kiváltó betegségeket. A szereket növényi, ásványi és állati eredetű anyagokból állítják elő, a gyógyhatást nem a bennük lévő hatóanyag, hanem a szervezet öngyógyító mechanizmusait aktiváló információ adja. Akut vagy krónikus panaszokra is akadnak megfelelő szerek, a választáshoz kérd homeopata orvos segítségét.

Drága köveink

Vannak olyan hírességek, akik a kövekre esküsznek, ha az egészségükről van szó. Közéjük tartozik Uma Thurman is, aki a drágakő-terápia híve. A színésznő állítólag gyógyító, harmonizáló rezgéseket kibocsátó féldrágaköveket használ többek között stresszes helyzetekben a lelke megnyugtatására. Karneol nevű, vörös színű ásványból készült nyakláncot visel, ennek köszönhetően szinte sosem jön ki a sodrából. A kövek a szervezet működését harmonizáló rezgéseket bocsátanak ki, gyógyításhoz az energiaközpontokra kell helyezni azokat, hogy segíthessenek az ott elakadt energia áramlásának újraindításában. Hogy melyik kristály mi ellen jó? A türkiz például segíthet leküzdeni félelmeidet és depressziódat, a dioptáz segítségével a fejfájásnak inthetsz búcsút, a moldavittal a memóriádat frissítheted föl.

A cikk folytatását keresd a Maxima magazin legfrissebb számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X