Főoldal > EGÉSZSÉG > 8 szuperétel a jobb szexért

8 szuperétel a jobb szexért

ételszexszexualitásvágyfokozó
0

Írta: and

Tej Az anyatermészet “ajánlata” az egészséges és rendszeres szexuális élet érdekében a magas zsírtartalmú, állati eredetű ételek: a teljes tej, a tejszín, és a vaj. A természetes, telített zsírok ugyanis segítenek a szexhormonok előállításában. Osztriga “Tudod, mit mondanak az osztrigáról?” – teszik fel a kérdést egy sejtelmes kacsintás kíséretében a férfiak a randin, amikor megrendelik […]

Tej

Az anyatermészet “ajánlata” az egészséges és rendszeres szexuális élet érdekében a magas zsírtartalmú, állati eredetű ételek: a teljes tej, a tejszín, és a vaj. A természetes, telített zsírok ugyanis segítenek a szexhormonok előállításában.

Osztriga

“Tudod, mit mondanak az osztrigáról?” – teszik fel a kérdést egy sejtelmes kacsintás kíséretében a férfiak a randin, amikor megrendelik a jól ismert afrodiziákumot. A tengeri gyümölcs méltán szerepel a lista élén, mivel magas cinktartalma elősegíti a spermiumok termelését, és a libidó növelését. Próbáld ki őket főtt és nyers állapotban egyaránt!

szexetelcikk.jpg ()Sült marhahús

Akárcsak a máj, a sült marhahús is magas cinktartalommal bír. A cink feltétlenül szükséges az optimális tesztoszteronszint fenntartásához. Táplálkozási okokból azonban, ha sült marhát ennél a nemi vágyad fokozása céljából, válaszd az alacsony zsírtartalmú verziót, mint amilyen a marha lapocka, a csülök és a tarja. Ezek körülbelül 10 mg cinket tartalmaznak 100 grammos adagonként.

Banán

A férfi nemi szervre asszociáló viccektől függetlenül, a banán egy valódi „szexétel”. Káliumban, magnéziumban, B-vitaminban, és olyan enzimekben gazdag, amelyek növelik a férfiak libidóját.

Tojás

Nem véletlenül szeretjük annyira a tojást! A termékenység egyik fő szimbóluma, valamint magas B5- és B6-vitamin tartalommal is bír, ami segít a hormonszintet egyensúlyban tartani. (A kaviár a tojáshoz nagyon hasonló tulajdonságokkal bír. Ugyanúgy B5- és B6-vitamint tartalmaz, mint a csirketojás, tehát a kaviár is egyensúlyba hozza a hormonszintet.)

Vörösborszexetelcikk1.jpg ()

800 nőn végzett felmérés alapján (18 és 50 év között), amerikai kutatók kimutatták, hogy azok a nők, akik egy nap két pohár vörösbort megisznak, magasabb libidóval rendelkeznek azoknál, mint akik más alkoholos italt fogyasztottak, vagy nem ittak egyáltalán alkoholt. A pinot noir, a cabarnet, és más vörösbor fajták segítenek csökkenteni a gátlásokat, és a szexuális aktivitást is növelik.

Csokoládé

A csokoládéevés boldoggá tesz minket az ízélmény miatt. Nem is beszélve arról, hogy ez egy kémiai dolog. A csokoládé teobromint tartalmaz, ami nagyon hasonló a koffeinhez. Szerotonint termel, ami jó érzéssel tölt el minket.

Kávé

Ki gondolta volna, hogy az a dolog, amit minden reggel megiszol, fokozza a szexuális izgalmat? A koffein hangulatba tud hozni. Legközelebb kétszer gondoljuk meg, mielőtt a reggeli találkozónk előtt elfogyasztunk egy nagy csészével!

Fotók: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X