Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 kérdés, hogy hogyan fogyhatsz kineziológiával

5 kérdés, hogy hogyan fogyhatsz kineziológiával

diétafogyókúraizomtesztKineziológia
0

Írta: and

Számolod a kalóriákat, kínozod magad a különböző diétákkal, kipróbáltad a legtrendibb fogyókúrákat. Tartós eredményt mégsem értél el? A tükör még mindig mást mutat, mint amit látni szeretnél? A kineziológia segíthet! 1. Miért más ez a módszer? Régi, elfojtott, megoldatlan problémáink, mélyre temetett negatív érzelmeink észrevétlenül lopódznak be mindennapjainkba. Fáj a fejünk, fáradtak vagyunk, vagy egyre […]

Számolod a kalóriákat, kínozod magad a különböző diétákkal, kipróbáltad a legtrendibb fogyókúrákat. Tartós eredményt mégsem értél el? A tükör még mindig mást mutat, mint amit látni szeretnél? A kineziológia segíthet!

1. Miért más ez a módszer?

Régi, elfojtott, megoldatlan problémáink, mélyre temetett negatív érzelmeink észrevétlenül lopódznak be mindennapjainkba. Fáj a fejünk, fáradtak vagyunk, vagy egyre gyakrabban nyúlunk vigasztalásért az édességhez. A kilók pedig lassan gyarapodni kezdenek. Ha így van, először a negatív érzelmi blokkokat kell felismernünk és oldanunk. Ebben a „lélekmunkában” segíthet a kineziológia.

2. Mit mutat az izomteszt?

Izmaink kapcsolatban állnak idegrendszerünkkel. Egy rossz hír, vagy negatív gondolat hatására izmaink elgyengülnek. Ezt a folyamatot értelmezi a kineziológus, ennek segítségével térképezi fel érzelmi, fizikai traumáinkat. A szakember kérdéseket tesz fel súlyproblémánkkal kapcsolatban, kinyújtott karunk izmai pedig választ adnak ellenállással vagy elgyengüléssel. Ha agyunk elraktározott emlékeit ilyen módon feltárjuk, nagyobb esélyünk van egy új, ideális testkép megformálására.

kinezi2.jpg ()3. Mi történik az oldások során?

A kineziológiai oldások során a problémák gyökerét keressük meg, a test-lélek-szellem egységét próbáljuk elérni. Az érzelmi stresszeket feloldjuk, ez pedig, hatékonyan befolyásolja testünkben az energiaáramlást. Energetikai egyensúlyt hozunk létre, ami aktivizálja öngyógyító mechanizmusunkat, vagyis ideális lélekkel szállunk harcba az ideális testsúlyért. 
    
4. Hány kezelés szükséges?

Az öngyógyító folyamat legtöbbször az első kezelés után tapasztalható. Kevésbé nyomasztanak már bennünket kiskorunk élményei, amikor a szüleink belénk diktálták az étel utolsó falatját is. Nem nyúlunk bánatunkban chips vagy egy szelet csoki után, ha elmaradt egy várva várt telefon, vagy nem kaptunk kellő elismerést egy jól elvégzett munka után. Jelentős, tartós javulást azonban 4-5 kezelés után várhatunk. Az oldások számát befolyásolhatja a személyiségtípusunk (rugalmasságunk) és életkorunk is. Ha nagyon sokáig őrizgettünk egy problémát, lassabban érkezik a pozitív változás. 

5. Hogyan tovább?

Ha feloldottuk életünk blokádjait, jobban megismertük magunkat, könnyebben kitűzhetjük kisebb-nagyobb, rövid és hosszú távú céljainkat. Ezek a saját egyéniségünkre szabott korrekciók kiemelkedően hatékonyak. Sokszor gyorsabb, tartósabb változásokat eredményeznek testsúlyunk alakulásában, mint az eddig kipróbált fogyókúrás módszerek. A kineziológus szakember és az oldások segítségével, egy pozitív jövő-programozással magunk elé vetíthetjük az elérni kívánt célt: új, ideális testünket.

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X