Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 kérdés a tantramasszázsról

5 kérdés a tantramasszázsról

energiaorgazmustantratantramasszázs
0

Írta: and

1. Mi az a tantra? Ez egy ősi hindu és buddhista tudomány, amely elsősorban az élet mély megértésén, megélésén, átélésen alapul. Ez az ősi bölcsesség arra tanít, hogyan használjuk a szexualitás és a szeretet energiát és hogyan lazítsuk el magunkat teljesen. A tantra életmód által képesek leszünk intenzíven és tudatosan élni életünket. 2. A tantramasszázs […]

1. Mi az a tantra?

Ez egy ősi hindu és buddhista tudomány, amely elsősorban az élet mély megértésén, megélésén, átélésen alapul. Ez az ősi bölcsesség arra tanít, hogyan használjuk a szexualitás és a szeretet energiát és hogyan lazítsuk el magunkat teljesen. A tantra életmód által képesek leszünk intenzíven és tudatosan élni életünket.

2. A tantramasszázs is az izmok átgyúrásáról szól?

Szó sincs róla. A tantramasszázst egyik masszázsfajtával sem lehet összehasonlítani. Itt nem a fáradt izmok átgyúrásáról van szó, hanem a test lágy simogatásáról, egyfajta érzéki masszírozásról. A cél egy ellazult állapot elérése, a vágy felébresztése és kielégítése.

tantra2.jpg ()

3. Csajok és pasik is élvezhetik a masszázst?

Persze, ezt a fajta masszázst mindkét nem élvezi, sőt, akár párok együtt is igénybe vehetik. A masszázs során felébred a test érzékenysége és olyan érzés kerít majd hatalmába, mintha az egész tested egy nagy erogén zóna lenne. Nagyon fontos, hogy a tantramasszázs a szexuális gátlásokat is segít feloldani, ezáltal segít kibékülni a saját testeddel.

4. Átélhetek orgazmust a tantramasszázs alatt?

Igen, a cél az, hogy az egész testedben végigáramló orgazmust élj át a masszázs során. Ez az orgazmus azonban egészen más lesz annál, amit a barátoddal szoktál átélni egy-egy együttlét során. Itt a lényeg az, hogy megismerd saját szexuális energiáidat és ezeket az érzéseket mélyen, intenzíven átéld.

5. Hogy zajlik egy ilyen masszázs?

A masszázs során meztelenül kell feküdnöd a masszázságyon, de semmilyen kényszer, kötelesség nincs rajtad. A masszőr nem erős, gyúró mozdulatokat alkalmaz, sokkal inkább kellemes, kényeztető fogásokkal lazítja el a tested és a lelked. Az érintések, simítások által megnyílnak a test energiacsakrái és a szexuális energia szétáramlik a testben.

Formásabb alak, lépésről lépésre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X