Főoldal > EGÉSZSÉG > Télen is irány a spa!

Télen is irány a spa!

fürdőpihenésspa
0

Írta: and

Az ünnepek alatt vagy között te se vond meg magadtól az élvezeteket, és használd ki a spa nyújtotta előnyöket. Garantáltan újult erővel fogod kezdeni az újévet. A spa a latin eredetu sanus per aquem kifejezés rövidítése, mely annyit jelent: egészséges a víz által. Számos fürdő, szálloda épült abból a célból, hogy kihasználja a spa nyújtotta […]

Az ünnepek alatt vagy között te se vond meg magadtól az élvezeteket, és használd ki a spa nyújtotta előnyöket. Garantáltan újult erővel fogod kezdeni az újévet.

A spa a latin eredetu sanus per aquem kifejezés rövidítése, mely annyit jelent: egészséges a víz által. Számos fürdő, szálloda épült abból a célból, hogy kihasználja a spa nyújtotta előnyöket. A (gyógy)vízben található anyagok (fürdősók, ásványi anyagok, gyógyiszap, illóolajok) beszívódnak a bőrbe, illatanyagaik a légutakon keresztül eljutnak az agyba, gyógyítják a testet és a szellemet, nem utolsó sorban erősítik az immunrendszert. A spa tulajdonképpen egyesíti magában a pihenést, az egészséget, a bőr felfrissülését, a fiatalságot.

spahome2.jpg ()Haza is viheted

Ha nincs időd elruccanni egy hotelbe hétvégére, léteznek speciális, spa szépségápolási termékek, így otthon is úgy érezheted magad, mintha csak egy szállodában kényeztetnének. Válassz közülük kedvedre!

A spa tusfürdők szappanmentesek, így nem szárítják a bőrt, ellenben széppé és feszessé teszik. Tusolás után érdemes bőrünket spa testápolóval bekenni, mely ugyan igen sűrű anyag, de gyorsan felszívódik, és feszessé, bársonyosság varázsolja a bőrünket.

Természetesen az arcunkról se feledkezzünk meg. A spa arcradírokban lévő  tengeri sók hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket. Létezik speciális létezik testradír is, mely kifejezetten testünk többi részének radírozására, megtisztítására fejlesztettek ki.

Lazíts otthon!

A kozmetikai termékek mellett persze a fürdő kényeztetését is meg tudod teremteni otthon. Kapcsold le a villanyt, gyújts mécseseket a fürdőkádad mellett, használj illatos fürdőgolyókat, sókat, és élvezd a csendet és a nyugalmat. Fürdő után csak hab a tortán, ha megkéred a pasidat, hogy részesítsen egy alapos, kényeztető masszázsban.

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X