Főoldal > EGÉSZSÉG > Ronthat a visszerek állapotán a magas sarkú?

Ronthat a visszerek állapotán a magas sarkú?

betegségegészségmagas sarkúvisszér
0

Írta:

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Kell a magas sarkú Ha megkérdezünk egy hölgyet, hogy hajlandó

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Kell a magas sarkú

Ha megkérdezünk egy hölgyet, hogy hajlandó lenne-e lemondani a magas sarkakól, akkor határozott nem lenne a válasz. Ám ha azt kérdeznénk, hogy lemondana-e róla, ha az hatással van a visszereire, akkor már elgondolkodna, de mint ahogyan azt a szakértő elmondja, erre nem lesz szükség.

„Amikor egy hölgy magas sarkú cipőt vesz fel, akkor azzal is tisztában van, hogy a szépségéért bizonyos dolgokat kockáztat. Ezek jellemzően ortopédiai problémák, amiket mindenki eldönthet, hogy vállal-e. A visszerek szempontjából azonban a helyzeten nem ront, és nem is javít a magas sarkú.”

És a többi?

Tehát a magas sarok nincs rossz hatással a visszerekre, de vajon igaz ez a gumicsizmákra, a bakancsokra, vagy éppen a filp-flop papucsokra is? Dr. Nyiredy Géza elmondja, hogy a cipőválasztás nem befolyásolja a visszerek állapotát

magas2.jpg ()„A cipők – természetesen a visszerek állapota szempontjából – teljesen indifferensek, vagyis semmilyen befolyással nincsenek a beteg gyógyulására, állapotának rosszabbodására, így ez a betegség nem kell, hogy szempont legyen a cipő kiválasztásánál. Sajnos, ha a visszereink fájnak, akkor azok fájni fognak egy kényelmes sportcipőben, és egy tűsarkúban is.”

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X