Főoldal > EGÉSZSÉG > Gyakori szokások, amik károsítják a férfiak termékenységét

Gyakori szokások, amik károsítják a férfiak termékenységét

betegségegészségférfinemzőképességspermatermékenység
0

Írta:

Összegyűjtöttünk néhány problémát, melyek nagyban károsítják a férfiak spermáit, és azok termékenységét.

 

1. Gyakori alkoholfogyasztás

Azok a férfiak, akik gyakran jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztanak, kevésbé egészségesek. Az általános egészség pedig meglátszik a spermák állapotán is. A legjobb, ha megpróbálsz beszélni a pároddal, hogy ha tényleg gyereket szeretnétek, érdemes felhagynia a rendszeres alkoholfogyasztással.

2. Telefon a nadrágzsebben

Kutatási eredmények igazolták, a mobil radioaktivitása károsíthatja a nemzőképességet: az első zsebben tartott mobil 9%-kal csökkenti a sperma aktivitást.

3. Elhízás, túlsúly

A túlsúlyos emberek kevésbé egészségesek, több egészségügyi problémával rendelkeznek. A túlsúlyos férfiak kevésbé termékenyek, és sokkal kevésbé aktívak a spermáik. A fogyás és az egészséges táplálkozás sokat segíthet a dolgon.

termekenyseg2.jpg ()

4. Dohányzás

Amint egy dohányos férfi abbahagyja a dohányzást, a spermái máris elkezdenek regenerálódni. Ha viszont valaki erős dohányos, azzal nem tesz jót a termékenységének, mert folyamatosan károsítja a spermáit a dohányzás által.

5. Gyakori “túlmelegedés”

A férfiak nemi szerve azért van a testükön kívül, mert a hűvösebb jobb a spermáknak. Ha egy férfi túl sok időt tölt olyan meleg helyeken, mint amilyen a szauna, azzal nem tesz jót a termékenységének.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X