Főoldal > EGÉSZSÉG > A Wellness Világnapja Magyarországon

A Wellness Világnapja Magyarországon

egészségprogramvilágnapwellness
0

Írta:

Fordulj te is az egészséges életmód felé a Global Wellness Day-en!

2016. június 11. a Wellness Világnapja, melynek célja, hogy e napon a figyelem az egészséges életmód felé forduljon. A Global Wellness Day kezdeményezésére az idén globálisan közel 3.000 létesítmény, szolgáltató, pl. spa, szálloda, fürdő, fitneszterem, tánciskola, önkormányzat, minisztérium és más állami szervezet csatlakozott.

A kezdeményezés minden érdeklődő szervezet, szolgáltató előtt nyitva áll, aki elfogadja az alapelveket és azokat felhasználva, azokra építve olyan üzenteket, programokat, eseményeket, lehetőségeket kínál, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakosság minél nagyobb mértékben megismerje a Global Wellness Day alapelveit, illetve csatlakozhasson a létrehozott programokhoz, eseményekhez.

A Global Wellness Day üzenete egyszerű javaslatokkal él:

  1. Sétálj egy órát!
  2. Igyál több vizet!
  3. Kerüld el a műanyag flakonokat!
  4. Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!
  5.   Tegyél jót valakivel!
  6. Vacsorázz együtt a családdal!
  7. Menj aludni este 10-kor!

A non-profit kezdeményezésben népszerűsítésében egyedi programokkal és eseményekkel részt vesznek szállodák, fitness termek, spak, és azt szakmailag is támogatja a Magyar Fürdőszövetség, a Hunguest Hotels, Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. Június 11-én lesz lehetőség szabadtéri edzésre, fürdőlátogatásra, gyógyvízkóstolásra, lovaglásra, a Wellness az ókorban – Fürdőkultúra Aquincumban kiállítás, valamint a Madách Musical Tánciskola évzáró táncgáláinak megtekintésére is. Az esemény szakmai partnere az Élmény Itthon, a Wellness Magazin és a WellnessCafe.

További részletek és programok:  https://www.facebook.com/Global-Wellness-Day-Hungary


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X