Főoldal > EGÉSZSÉG > Mi kell a nőnek?

Mi kell a nőnek?

Avonbőrápolásparfümsminkszépség
0

Írta:

Tudd meg, miből áll egy magabiztos nő kelléktára!

Az igazi szépség belülről fakad – szól a mondás. Ez így is van, hiszen a valódi szépség akkor látszik a leginkább, ha belülről fakad, jól érezzük magunkat a saját bőrünkben és elfogadjuk önmaguk. Ez az elégedettség és kiegyensúlyozottság vetül ki a külsőnkre is, sőt, áthatja az egész lényünket és kisugárzásunkat. Bármennyire is furcsa, a bennünk lévő magabiztos Nőt sok esetben erősíthetjük néhány olyan klasszikus kiegészítő segítségével, melyek évszázadok óta a nőiességet szimbolizálják.

Bármennyire is meg vagyunk elégedve önmagunkkal, eljárunk edzeni, kozmetikushoz, élhetünk boldog párkapcsolatban vagy élvezhetjük a szabad szingliséget – minden nő életében vannak olyan napok, amikor szükségünk lehet egy kis extrára, amivel előcsalogathatjuk a bennünk rejlő dívát.

„Adj a nőnek egy megfelelő cipőt és ő meghódítja a világot” – így szól Marilyn Monroe híres mondása is. Nem véletlen, hiszen igenis vannak olyan kiegészítők, melyek viselésével erősebbnek, szebbnek és legfőképp nőiesebbnek érezzük magunkat. Legyen az egy szép magas sarkú vagy egy piros rúzs.

Az AVON szakemberei összegyűjtötték, hogy melyek azok a klasszikus kiegészítők, amelyek már évszázadok óta a nőiességet szimbolizálják, és amelyeket nem csupán a férfiak miatt viselünk, hanem azért, mert mágikus energiát kölcsönöznek számunkra.

Öltözködés

Senki sem lehet alul- vagy túlöltözött egy kis fekete ruhában” – mondta Karl Lagerfeld. Ez így is van. Egy kis fekete tökéletes választás lehet nőiességünk kihangsúlyozására. A ruha mellett a tűsarkú cipő a másik olyan alapvető ruhadarab, ami szorosan összekapcsolódik a nőiességgel. A magas sarkú ugyanis nem csak tartásunkat javítja, hanem magabiztosabbnak is érezhetjük benne magunkat.

Smink

Egy vörös rúzs és egy jó szempillaspirál csodákra képes. Az AVON Big and Multiplied szempillaspirál segítségével pillanatok alatt igéző pillákat varázsolhatunk magunknak. Ha ezt egy olyan dögös, vörös rúzzsal ötvözzük, mint az AVON Matt hatású ajakrúzs Red Supreme árnyalata, akkor néhány másodperc alatt egy csábító díva nézhet vissza ránk a tükörből. A tökéletes összképhez természetesen a tűzpiros körmök sem hiányozhatnak. Válasszuk ehhez az új Gél hatású körömlakkok Roses are Red vadító árnyalatát.

Parfüm

Egy illat óriási hatással lehet ránk és környezetünkre is; befolyásolhatja hangulatunkat, emlékeket idézhet fel bennünk, vonzalmat ébreszthet. Ebből adódóan akár szebbnek, hódítóbbnak és magabiztosabbnak is érezhetjük magunkat egy jól megválasztott illat használatával. Az AVON legújabb parfümje, a Little Lace Dress egy tagadhatatlanul nőies illat, amelynek misztikuma a lédús fekete ribizli és a rejtélyes virágakkordok mellett a csábító pacsuli illatában bontakozik ki. Tökéletes választás lehet bármikor, amikor egy kis plusz önbizalomra van szükségünk.

Forrás: Avon


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X