Főoldal > EGÉSZSÉG > Tőzegáfonyával a felfázás ellen

Tőzegáfonyával a felfázás ellen

áfonyaegészséggyógyuláshúgyúti fertőzéstőzegáfonya
0

Írta:

Az őszi-téli időszak egyik leggyakoribb főleg nőket érintő betegsége a felfázás, azaz hólyaghurut. Kétféle nő létezik, aki már szenvedett ettől a betegségtől, és aki majd szenvedni fog. Ám vannak nők, akik sokkal hajlamosabbak a betegségre.

Gyakori előidéző a hideg időjárás, mely ellen réteges öltözködéssel tudunk védekezni. A legtöbbször azonban bakteriális fertőzésről van szó. Olyan baktériumok telepednek meg a húgycsőben és a hólyagban is, amelyek az ember normál mikroflórájának részei, de a húgyutakban csak bizonyos megváltozott körülmények eredményeként telepednek meg, például megváltozik a pH érték, vérbőség vagy túlzott tápanyagforrás van jelen. A betegség tünetei többek között a gyakori vizelési inger, fájdalom vizelés alatt és után, valamint alhasi görcsök gyakori előfordulása. Amennyiben a panaszok nem múlnak el néhány nap után, biztosak lehetünk abban, hogy bakteriális fertőzéssel van dolgunk.

Természetes megoldás a panaszok enyhítésére

A HERBioticum Cranberry Supreme tőzegáfonya tablettája 1000mg természetes tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, segíthet a hólyaghurut tüneteinek és előfordulásának csökkentésében. Az Észak-Amerikában őshonos tőzegáfonya, termése vörös színű, pikáns ízű. Jelenleg a húgyúti problémák során leggyakrabban alkalmazott gyógynövény, sikere rendkívül jó antimikrobiális hatásának köszönhető. Különösen hatásos az Escherichia coli baktériummal szemben, mely a leggyakoribb előidézője a hólyaghurutnak. A tőzegáfonya a megelőzésben lehet a legjobb segítőnk, de hatóanyagainak köszönhetően a már kialakult fertőzés esetén is segít enyhíteni a fájdalmakat, valamint felgyorsítja a gyógyulás folyamatát is. A tőzegáfonya mindemellett kiváló antioxidáns tulajdonságokkal bír. Kimagasló C-vitamin és proantocianidin (PAC – a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns) tartalmával segíti az immunrendszer megfelelő működését, harcol az oxidatív stressz ellen, segíti a DNS javítás folyamatát.

I love my life!

A HERBioticum Cranberry Supreme tőzegáfonya tabletta gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék. Magas, 10%-os proantocianidin (PAC) tartalommal rendelkezik. Használta elősegíti a sejtekben felhalmozódott szabadgyökök semlegesítését, jótékony hatással van az immunrendszerre. Természetes vitamintartalma pedig segít a szervezet jó egészségi állapotának megőrzésében. Fogyasztása minden nap javasolt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X