Főoldal > EGÉSZSÉG > Ajándékozz karácsonyra pihenést a családnak! (X)

Ajándékozz karácsonyra pihenést a családnak! (X)

pihenés
0

Írta:

Nincs ajándékötleted az ünnepekre? Pedig mi se könnyebb: az ajándékutalványokkal és ajándékkártyákkal egyszerűen okozhatsz örömet szeretteidnek. Mutatunk egy helyet, ahol az ajándék pihenésre váltható – a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban.

Gyógyulás, élmény, wellness

Bükfürdőn Európa egyik legismertebb és az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője, egyedi összetételű gyógyvize, legmodernebb szaunavilága és különleges Medical Wellness Centruma várja a gyógyulni, pihenni, feltöltődni, fürdőzni vágyókat. A nyugat-magyarországi fürdőkomplexum  18 hektáron terül el, az elmúlt években pedig szinte minden elemében megújult: a fürdő 34 medencével, több mint 5000 m2 vízfelülettel minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Szaunavilág és wellness részleg is vár a fürdőkomplexumban

A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban bőven van lehetőség a kikapcsolódásra, hiszen a fürdő 3 különböző zónával (Gyógy- és Strandfürdő, Élményfürdő, Szaunavilág), saját Medical Wellness Centrummal és Fizioterápiás intézettel is rendelkezik.

A Gyógy- és Strandfürdőben található fedett és félig fedett gyógymedencék egész évben üzemelnek, a Strand pedig a nyári időszakban várja a látogatókat – családi medencékkel, vizes játszótérrel, és csúszdákkal. A fedett élményfürdőben sodrófolyosó, pezsgőágyak, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, és pezsgőmedence is található. A legkisebbek kedvükre játszhatnak a nemrég átadott Cápabarlangban, és a benti élménycsúszdák is felejthetetlen mókával várnak mindenkit. A tágas pihenőterek, kényelmes pihenőágyak az egész fürdő területén elérhetőek.

A szaunázás szerelmeseit exkluzív és modern Szaunavilág várja, melyben többek között tepidárium, gőzfürdők, infraszauna, aromaszauna, kültéri ördögszauna, finn erdei szauna, jacuzzi, Kneipp-medence szezonálisan változó szauna felöntések és kiválóan képzett szaunamesterek gondoskodnak a vendégek ellazulásáról és felfrissüléséről. A Medical Wellness Centrumban kiváló szakemberek felügyelete mellett végzett egyedi wellness kezelések szolgálják az egészség megőrzését. A relax és egzotikus masszázsokon túl többek között sókabin és thermo spa kezelések járulnak hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához, a teljes harmónia eléréséhez.

Szeretnéd meglepni családodat, barátaidat, szeretteidet karácsonykor? Ajándékozz pihenést és válaszd a Bükfürdő ajándékkártyát és ajándékutalványokat.

További információ a szolgáltatásokról a fürdő honlapján érhető el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X