Főoldal > EGÉSZSÉG > Tényleg veszélyes az elektroszmog?

Tényleg veszélyes az elektroszmog?

elektromoselektroszmogmágneses tér
0

Írta:

Az elektroszmog egészségkárosító hatásairól rendkívül sokat hallani manapság. Ez alatt az elektromos és mágneses terek, valamint a radiofrekvenciás sugárzások által a szervezetet érő terheléseket nevezzük.

Áramtalaníts

Nem elég az elektromos háztartási gépeket kikapcsolnod, a legjobb, ha áramtalanítod is őket, hogy biztosan ne sugározzanak. A készenléti állapot sem megfelelő, húzd ki a konnektorból, vagy szerelj fel áramtalanító kapcsolókat a háztartási gépek kikapcsolása céljából.

Kevesebb mikro- és mobiltelefon-használat

A mikrohullámú sütőket nem mindennapos használatra fejlesztették ki, ezért a legjobb, ha csak végső esetben használod, hiszen rendkívül károsak. Mobiltelefon nélkül ma már elképzelni sem tudjuk életünket, azonban nem árt, ha nem tartjuk mindig a közvetlen közelünkben, úgyis kapunk értesítést, hangjelzést, ha üzenetünk érkezett.

Aludj szmogmentesen

Az éjszaka nyugalma mindennél fontosabb. Lefekvés előtt áramtalanítsuk gépeinket, kapcsoljuk le a wifit, és semmiképpen se tartsunk elektromos eszközöket hálószobánkban: még a telefonunkat sem; kikapcsolt állapotban hagyjuk egy másik helyiségben. Sőt, ágyadat egy speciális anyagból készült baldachinnal is körülveheted, amely visszaveri az elektromágneses sugárzásokat.

Semlegesítő sólámpák

Az elektromos kütyük használatával túlsúlyba kerülnek a szervezetre terhelően ható pozitív ionok, amelyet negatív ionokat kibocsátó szerkezetekkel tudsz leginkább semlegesíteni. A sólámpák, sómécsestartók tökéletes megoldást nyújtanak erre a problémára. Esténként, éjszakánként mindenképp alkalmazd, de a legjobb, ha napközben, amikor otthon vagy, akkor is használod ezeket a szuper fényforrásokat.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X