Főoldal > EGÉSZSÉG > Az étel, melytől sokkal puffadtabb lesz az arcod

Az étel, melytől sokkal puffadtabb lesz az arcod

puffadás
0

Írta:

A dietetikus elárulta, milyen ételcsoportot kerüljünk el, ha nem szeretnénk, hogy felpuffadjon az arcunk.

Vannak olyan ételek, melyek puffadást okozhatnak, mivel elősegítik a vízvisszatartást és a gyulladást. Tipikusan ezek közé tartoznak a a feldolgozott élelmiszerek, melyek jelentős mennyiségű nátriumot és hozzáadott cukrot tartalmazhatnak. A só vagy a nátrium-klorid az egyik fő oka a vízvisszatartásnak, ami miatt puffadtabb lehet a hasunk, de akár az arcunk is.

Ha nem szeretnénk, hogy felduzzadjon az arcunk, akkor érdemes kerülni ezt az élelmiszercsoportot, melyek közé tartozik például a fagyasztott pizza, a virsli, a kolbász, a cukros üdítők, a sütemények, a cukorkák, a fánkok vagy a fagylalt.

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

parlagfűtea

Sokan fogyasztják mindennap, pedig súlyosan károsítja a szerveket

Írta:
0

Az interneten nap mint nap találkozhatunk különféle „csodaszerekkel” és házi praktikákkal, amelyek gyors gyógyulást vagy természetes megoldást ígérnek különböző betegségekre. Bár elsőre vonzónak tűnhet kipróbálni ezeket, nem minden növény vagy recept biztonságos. Jó példa erre a parlagfű, amelyet egyes források gyógynövényként hirdetnek, holott valójában az egyik legveszélyesebb allergén, és fogyasztása súlyos egészségügyi károsodást okozhat.