Főoldal > AKTUÁLIS > Újra formában: Király Viktor így csinálja!

Újra formában: Király Viktor így csinálja!

egészségétkezésfutásmozgássport
0

Írta: and

Ép testben ép lélek – vallja Király Viktor, aki így nemcsak az egészséges étkezést tartja fontosnak, hanem a rendszeres mozgást is. „Igaz, télen azt vettem észre, hogy – részben az új albumom készítése miatt – kicsit nehezebben szántam rá magam a mozgásra, és felszedtem 5-6 kilót. De most, hogy kisütött a nap, igyekszem ledolgozni ezt […]

Ép testben ép lélek – vallja Király Viktor, aki így nemcsak az egészséges étkezést tartja fontosnak, hanem a rendszeres mozgást is. „Igaz, télen azt vettem észre, hogy – részben az új albumom készítése miatt – kicsit nehezebben szántam rá magam a mozgásra, és felszedtem 5-6 kilót. De most, hogy kisütött a nap, igyekszem ledolgozni ezt a felesleget” – mondta.

kiralyvcikk.jpg ()A Megasztár 4 győztese azt is elárulta a Wellness Cafe-nak, hogyan szabadul meg a pluszkilóktól: „ismét elkezdek futni a Margitszigeten. Ez heti két vagy három alkalmat jelent, de tavaly már úgy belejöttem, hogy heti négyszer futottam, minden alkalommal két-két szigetkört” – árulta el.

Így nem kell rászánnia magát fogyókúrákra, amikben egyébként nem is hisz. „Én azt vallom, hogy együnk azt, amit megkívánunk. Nem azt mondom, hogy gyorskaját faljunk, de szerintem a rendszeres edzés sokkal lényegesebb, mint a diéta” – mondta a 27 éves énekes. 

Majd arról is beszélt, hogy a sport gyermekkora óta nagyon fontos az életében: családjával 16 éves koráig Amerikában élt, ahol már egészen fiatalon a mozgás, illetve a csapatsportok szeretetére nevelték.

„Nyolc éven keresztül versenyszerűen úsztam, így a sport már kisgyerekként része lett az életemnek. Ezt az amerikai iskolarendszernek köszönhetem, mert ott kötelezővé teszik a mozgást, illetve a csapatokban való részvételt. És mivel kötelező járni, egy idő után azt veszik észre a gyerekek, hogy alig várják az edzést” – mondta Király Viktor a Wellness Cafe-nak.

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X