Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi csúcsformáját a gyönyörű modell-színésznő!

Így őrzi csúcsformáját a gyönyörű modell-színésznő!

diétamozgássportsztár
0

Írta: and

Jó lesz megjegyezni Rosie Huntington-Whiteley nevét, ugyanis a Victoria’s Secret modelljére a filmvilág is felfigyelt: tavaly őt szerződtette Michael Bay Megan Fox helyett a harmadik Transformers mozira. A gyönyörű Rosie állítólag nem is okozott csalódást, és a szerepben is lenyűgözte a filmeseket – amellett, hogy elképesztő vonalait sem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezt az alakot […]

Jó lesz megjegyezni Rosie Huntington-Whiteley nevét, ugyanis a Victoria’s Secret modelljére a filmvilág is felfigyelt: tavaly őt szerződtette Michael Bay Megan Fox helyett a harmadik Transformers mozira.

A gyönyörű Rosie állítólag nem is okozott csalódást, és a szerepben is lenyűgözte a filmeseket – amellett, hogy elképesztő vonalait sem lehet figyelmen kívül hagyni. Ezt az alakot elmondása szerint remek diétájával és sok mozgással őrzi meg.

„Ha nem dolgozom, akkor sportolok” – árulta el korábban, egy divatbemutató előtt a 175 cm magas híresség. Majd arról is beszélt, hogy ügyel a táplálkozásra: főként biotermékeket fogyaszt, és rengeteg vizet iszik.

Sokak állításával szemben Rosie azt mondja, esze ágában sincs koplalni. „Imádok enni. Annak ellenére, hogy egészségesen étkezem, bármit elfogyasztok Anyukám sültcsirkéjétől kezdve a pizzán át a hamburgerig és a sültkrumpliig. Vidéki angol lány vagyok, akinek az evés az élete fontos részét alkotja” – mondta a gyönyörű sztár.

Rosie-t a Transformers 3-ra való felkészülés során két személyi edző segítette. Ami az edzőtermi gyakorlatokat illeti, a 24 éves angol szépség ott elsősorban kardio- és erősítő gyakorlatokat végzett, hiszen vékony alkatát fel kellett erősíteni a nagy fizikai igénybevételt jelentő szerepre.

Az állóképesség-növelés és az erősítés mellett Rosie-nak meg kellett tanulnia, hogyan bánjon a fegyverekkel, illetve kisebb kaszkadőrmutatványok elvégzését is vállalta. Ezen kívül boksszal készült fel a forgatásra, amit nagyon megszeretett, és valószínűleg máig nem hagyott abba.

Fotó: Profimedia.hu

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X