Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi topformáját Paris és Nicky Hilton!

Így őrzi topformáját Paris és Nicky Hilton!

diétaegészségéletmódétkezésmozgás
0

Írta: and

Paris és Nicky Hilton neve a világ minden táján ismerősen cseng, hiszen a két lány egyrészt mesés vagyon és a Hilton szállodalánc örököse, másrészt pedig egy időben mindketten kivették részüket az éjszakai életből és a féktelen bulizásból. Ezzel a cseppet sem egészséges életmóddal Nicky hagyott fel először, mégis ő volt az a testvér, akinek súlyproblémái […]

Paris és Nicky Hilton neve a világ minden táján ismerősen cseng, hiszen a két lány egyrészt mesés vagyon és a Hilton szállodalánc örököse, másrészt pedig egy időben mindketten kivették részüket az éjszakai életből és a féktelen bulizásból. Ezzel a cseppet sem egészséges életmóddal Nicky hagyott fel először, mégis ő volt az a testvér, akinek súlyproblémái adódtak.

A fiatalabb Hilton lány súlya egy külföldi internetes oldal információi szerint 2005-ben 70 kg volt, két évvel később viszont már 15 kilóval mutatott alatta kevesebbet a mérleg. A weboldal úgy tudja, hogy Nicky teljes életmódváltással tudta leadni a pluszkilókat, illetve megtartani súlyát.

Ennek érdekében rászoktatta szervezetét a rendszeres mozgásra és a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre. Minden általa elfogyasztott ételadag tartalmaz proteint, szénhidrátot és némi zsírt is, így biztos lehet abban, hogy szervezete hozzájut a szükséges tápanyagokhoz és számos vitaminhoz is.

Nicky a zsírok fogyasztását illetően nagyon óvatos: kerüli a túl zsíros ételeket és a gyorséttermi kosztot. Emellett mindig csak akkor eszik, ha tényleg megéhezett. Ha pedig úgy érzi, tele van, azonnal abbahagyja az evést.

A divattervezőként és modellként is ismert Nicky korábban megjegyezte, hogy nővére folyton eleszi előle az ételt, és a rossz nyelvek szerint nagy fogyásában is csak ez segíthette. Paris alakján viszont nem látszik meg, hogy többet evett volna, bár azt nem tagadja, hogy húgával ellentétben olykor megenged magának egy-egy muffint. „Emellett imádom a Taco Bell kajáit, és a McDonald’s sültkrumpliját. Annak nincs párja, sehol a világon!” – mondta a 30 éves Paris.

A szőkeség véleménye szerint az élet túlságosan rövid ahhoz, hogy komoly diétákkal sanyargassuk a szervezetünket. „Élvezd az életet, és egyél bátran szénhidrátot, akár éjszaka is. A pluszkalóriákat bármikor letáncolhatod – mondta. Majd hozzátette – mindig mozgásban vagyok, így nem kell aggódnom a súlyom miatt. És azt hiszem, szerencsés alkat is vagyok.”

Bár a rossz nyelvek szerint Paris inkább ügyes plasztikai sebészének köszönheti kifogástalan alakját, külföldi weboldalak úgy tudják, hogy az örökösnő Teddy Bass személyi edző irányításával sportol Los Angelesben. Korábban főleg kardio gyakorlatokat végzett az edzőteremben, illetve Pilatesre és jógára járt, most viszont új barátja, Cy Waits hatására a testépítés szerelmese lett.

Egy ismerőse szerint Parisnál nagy változást hozott Cy, illetve az ő aktív életvitele. Hiszen elmondása szerint az örökösnő eddig elsősorban gyorsdiétákkal igyekezett megszabadulni az időnként rárakódó pluszkilóktól, most viszont szinte ki sem lehet zavarni az edzőteremből. „Még a protein shake-jét is a futógépen kortyolja el” – mondta a neve elhallgatását kérő forrás.

Paris mostanában a kardio gyakorlatok és a Pilates-órák mellett kis súlyokkal is edz. Célja elsősorban nem az, hogy látványos izmokat varázsoljon magára, hanem a formás, szépen kidolgozott és egészséges test elérése. A megnövekedett mozgást pedig emelt kalóriabevitellel ellensúlyozza: a hírek szerint napi 3500 kalóriát fogyaszt. 

Nicky célja is az egészségesebb, és persze valamivel formásabb alak lehetett, amikor 2005-ben eldöntötte, hogy megszabadul pluszkilóitól. Akkor, étrendjének megváltoztatása mellett a sporttal is megbarátkozott: beiratkozott spinningre, Parishez hasonlóan Pilatesre és jógára járt, valamint megszerette a futást is.

A fiatalabb Hilton lány manapság heti 3-5 alkalommal jár konditerembe, ahol 1-2 órán át aerobikozik, illetve egyéb kardio gyakorlatokat végez, például futógépre vagy szobabiciklire pattan. Emellett heti 3-5 alkalommal kocogni is eljár, amivel alkalmanként 300-600 kalóriát is leadhat. Nicky a napi stresszt általában jógával vezeti le.

Az egészséges életmód iránti rajongását pedig talán az mutatja legjobban, hogy egyedül is motivált tud maradni az edzést illetően, ugyanis számos hírességgel ellentétben neki nincs személyi edzője.

Fotók: Profimedia.hu

Tényleg fogynod kell?

Simán feszesebb!

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X