Főoldal > AKTUÁLIS > Mesés külsővel tündököl a sorozatsztár

Mesés külsővel tündököl a sorozatsztár

egészségétrendmozgásszínésznőtanács
0

Írta: and

A Cowboyok és űrlények című mozi minden kétséget kizáróan hatalmas lehetőség a gyönyörű Abigail Spencer számára, hiszen a hazánkban augusztus végén bemutatásra kerülő filmben olyan partnerek mellett bizonyíthat, mint Harrison Ford, Daniel Craig vagy Olivia Wilde. Ám az is biztos, hogy a nézők nagy része nemcsak a látványosnak ígérkező jeleneteket figyeli majd tátott szájjal, hanem […]

A Cowboyok és űrlények című mozi minden kétséget kizáróan hatalmas lehetőség a gyönyörű Abigail Spencer számára, hiszen a hazánkban augusztus végén bemutatásra kerülő filmben olyan partnerek mellett bizonyíthat, mint Harrison Ford, Daniel Craig vagy Olivia Wilde.

Ám az is biztos, hogy a nézők nagy része nemcsak a látványosnak ígérkező jeleneteket figyeli majd tátott szájjal, hanem a szupercsinos Abigailt is, akit a sorozatrajongók ismerhetnek már a Mad Men – Reklámőrültekből, illetve többek közt a Castle, a Dr. Csont, az Így jártam anyátokkal és a Szellemekkel suttogó epizódjaiból is.

A 30 éves színésznőt egy korábbi interjú során megkérdezték arról, hogyan őrzi sokak által irigyelt külsejét, mire Abigail adott néhány tanácsot azoknak, akik szívesen utánoznák őt. „Ne csak a külsődre fókuszálj, hanem belül is legyen minden rendben. Ne egyél túl sok gyorséttermi kosztot, aludd ki magad, és igyál rengeteg vizet” – mondta a 165 cm magas sztár.

Abigail nagyon fontosnak tartja, hogy ne az ételek megvonásával, hanem a mértékletesség elvét alkalmazva tudjon csinos maradni, és igyekszik odafigyelni a rendszeres és egészséges táplálkozásra is, amit olykor kimerítő testmozgással egészít ki: a Pilates lelkes híve, emellett nagyon szeret jógázni is, hiszen ez a mozgásforma nemcsak tökéletesen átmozgatja az izmait, hanem oldja a stresszt, ezáltal a lelkének is felfrissülést nyújt.

A gyönyörű színésznő az egészségére is nagyon figyel: bőre megóvása érdekében kerüli az erős napfényt, és még fényvédő krémekkel felszerelkezve sem teszi ki a bőrét erős UV-sugárzásnak. Emellett rendszeresen szed vitaminokat, és minden nap elfogyaszt egy teáskanálnyi tőkehalmáj olajat.

A tőkehalmáj-olaj többek közt omega-3 zsírsavakat, valamint A- és D-vitamint tartalmaz. Az omega-3 zsírsavak segíthetik például az idegrendszer és az immunrendszer működését, az öregedés elleni harcot, valamint csökkenthetik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és a szervezetben a vérrögök kialakulásának lehetőségét. Az A-vitamin hasznos a fogaknak, a hajnak, a csontoknak és a bőrnek, a D-vitamin pedig egyrészt segíti az A-vitamin felszívódását és a csontok erősítését, másrészt ez a két vitamin együttesen sokat tehet az immunrendszer hatékonyabb működéséért is.

A tőkehalmáj olaj fogyasztása kis mennyiségben tehát egészséges, ám ezzel sem javasolt túlzásba esni, a kutatók szerint ugyanis a halolajok megnövelt fogyasztásával nem csökken a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázata.

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X