Főoldal > AKTUÁLIS > Camila Alves két gyerek után is bombázó

Camila Alves két gyerek után is bombázó

bombázócsinosjegyesköltözik
0

Írta: and

A csodaszép modell, Camila Alves és filmsztár vőlegénye, akivel több mint öt éve szinte házaspárként élnek, úgy döntöttek, hogy a kaliforniai partokról átteszik székhelyüket Matthew szülőhelyére, Texas-ba. A színész szeretné, ha gyerekeik is úgy nőnének fel, ahogy ő, s nem csak a hollywoodi világot ismernék. Kisfiúk, Levi három éves, kislányuk, Vida pedig kettő. A jegyespár […]

A csodaszép modell, Camila Alves és filmsztár vőlegénye, akivel több mint öt éve szinte házaspárként élnek, úgy döntöttek, hogy a kaliforniai partokról átteszik székhelyüket Matthew szülőhelyére, Texas-ba. A színész szeretné, ha gyerekeik is úgy nőnének fel, ahogy ő, s nem csak a hollywoodi világot ismernék.

Kisfiúk, Levi három éves, kislányuk, Vida pedig kettő. A jegyespár nagyon fontosnak tartja a családi értékeket, a jó szomszédságot, hogy helyiekként mehessenek végig az utcán az kicsikkel a déli államban, ahol a filmcsillag is felnőtt. Bár Matthew imádja Kaliforniát, messzeföldön híres szenvedélye a szörf, mégis szeretné, ha nem csak Los Angelesben, hanem Texas-ban is lenne egy otthonuk.

A brazil származású modell is örül a döntésnek, úgy gondolja, hogy egészséges család mellé egészséges lakhely is dukál. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sztárja karácsonykor ugyanis megkérte kedvese, Camila kezét. A WhoSay portálon kürtölte világgá a nagy hírt, ahova feltöltött egy fotót is, amelyen gyönyörű jegyesével csókolóznak.

camila2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A jelenleg főállású anyukaként működő Alves az ET Canada televíziós műsorban elmondta, hogy egyelőre még nem tűzték ki az esküvő dátumát, de ez nem is baj, hiszen még nagyon élvezi a jegyességet. Szerinte semmit nem fog változtatni az életükön a házasság, hiszen már 5 éve együtt vannak, inkább a gyerekeknek, Levinek és Vidának jelent majd sokat, hiszen anyukájuknak végre ugyanaz lesz a vezetékneve, mint az édesapjuknak és nekik.

Camila biztosan gyönyörű menyasszony lesz, hiszen a két szülés után is csúcsformában van. A US Weekly magazinnak elmondta, hogy heti három alkalommal jár futni, ilyenkor meg sem áll 4-5 kilométerig. És hogy mikor szakít erre időt? A kicsik délutáni csendespihenője alatt, amikor is az apukájuk vigyáz rájuk. A modell emellett odafigyel arra is, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozzon, rendszeresen jógázik és úszik.

Egyetlen sport van, amiről hallani sem akar, az pedig érdekes módon a szörf, amiért leendő férje annyira odavan. Ki tudja, talán némi konkurenciaharcról van szó. Talán sokallja az időt, amit Matthew a szörfdeszkán tölt?

Wellness Cafe tipp: Camila, ha teheti, ellátogat az edzőterembe is. Kedvence az ellipszistréner, mellyel rövid idő alatt az egész testét formálhatja.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Ez segít majd felállni a kanapéról és leadni a pluszkilókat!

Ég a gyomrod? Folyton éhes vagy? Itt a megoldás!

Húsból érdemes a magyart keresni


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X