Főoldal > AKTUÁLIS > Penelope Cruz mutatott is magából valamit, meg nem is

Penelope Cruz mutatott is magából valamit, meg nem is

csinoskülföldi sztárpenelope cruzpremiersztárvilágsztár
0

Írta:

A 43 éves színésznő nemcsak különleges ruhája miatt ragyog.

Megosztotta a Daily Mail hozzászólóit az az aszimmetrikus ruha, amiben Penelope Cruz a Loving Pablo című film madridi premierjén megjelent – a ruha szabása miatt egyik oldalon sokat takart, a másik oldalon viszont a sztár dekoltázsából és lábaiból is többet mutatott –, de az mindenki szerint tény, hogy a 43 éves színésznő remek formában van.

A világsztár szerintünk bármit viselhet, szinte minden jól áll neki, mert hogy negyvenes éveiben járva is nagyon csinos. Elmondása szerint gyerekei születése után a szoptatásnak köszönhetően nyerte vissza olyan hamar az alakját. „13 hónapos koráig szoptattam a fiamat, és a lányomat is így táplálom. De amikor eljön a nap, hogy abba kellene hagyni, elég nehéz… a szoptatás függőséget tud okozni” – fejtette ki nézeteit egy régebben készült interjúban.

És való igaz, hogy akik egyébként anyatejjel táplálják kisbabájukat, gyakran gyorsabban és látványosabban fogynak le a szülés után, mint azok a nők, akik nem így tesznek. A szoptatással ugyanis 200-500 kalóriát égethet el a kismama, amit azért a nap folyamán nem nehéz pótolni.

A szoptatás mellett a spanyol színésznőnek kedvenc mozgásformája, a tánc is segítségére volt abban, hogy a 2013 júliusában született Luna cseperedésével egyenes arányban nyerje vissza a vonalait. „Szeretem a balettet, de az edzőtermeket elég hamar megunom. Ez talán azért lehet, mert a táncot már hamarabb megszerettem, és hozzászoktam ahhoz a fegyelemhez, amit ez megkövetel. A balett kemény, de szerintem szórakoztató mozgásforma is egyben” – vélekedett korábban.

Az Oscar-díjas színésznő a pilatest, a sétát, a kocogást, az úszást és a jógát is nagyon szereti. Emellett azt vallja, hogy a házimunka is remek kalóriaégetés lehet. Ezzel kapcsolatban furcsa emlékeket őriz a gyerekkorából: „minden vasárnap takarítottunk, mindig zene szólt, és táncoltunk, néha meztelenül – nem voltunk hippik, inkább csak szabadok” – mondta.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár imádja a spanyol konyhát, ezért a mediterrán diéta szerint étkezik. „Mindig jóllakom, de arra figyelek, hogy egészséges hozzávalókból készült ételek kerüljenek a tányéromra. Olykor persze belefér egy kis gyorséttermi koszt is, mondjuk hetente vagy kéthetente egyszer” – tette hozzá.

Egészségtelenebb kedvencei helyett igyekszik egészségesebb alternatívákat választani, így például gyakran eszik barna rizst és mangót. Utóbbi biztosan szép emlékeket idéz számára azokból az évekből, amikor testvérével, Monicával a Mangónak terveztek ruhákat.

Ezen kívül az elmúlt évek során Penelope megtanulta, hogy jobban kell figyelnie az egészségére, mint például húszas évei elején tette. Nemrég állítólag letette a cigarettát, több vizet iszik, és arra törekszik, hogy mindig eleget aludjon. Ez most két kisgyerek mellett nem egyszerű számára, de mindig ott próbál egy kicsit pihenni, lazítani, ahol csak tud.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X