Főoldal > AKTUÁLIS > Szupercsaj topformában! Így őrzi sportos alakját Ashley Greene

Szupercsaj topformában! Így őrzi sportos alakját Ashley Greene

diétaedzőpilatessport
0

Írta: and

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed! Ashley Greene szépségére és tehetségére az Alkonyat (Twilight) – filmek kapcsán figyelt fel a világ, ahol a floridai születésű színésznő az egyik legszimpatikusabb karaktert, Alice Cullent alakította. A 25 éves sztárra viszont nemcsak szakmailag, hanem a fizikai felkészülést tekintve […]

Június 2-án újra Wellness nap! Trendmutató sportesemény csupán 600 forintért, amin neked is ott a helyed!

Ashley Greene szépségére és tehetségére az Alkonyat (Twilight) – filmek kapcsán figyelt fel a világ, ahol a floridai születésű színésznő az egyik legszimpatikusabb karaktert, Alice Cullent alakította.

A 25 éves sztárra viszont nemcsak szakmailag, hanem a fizikai felkészülést tekintve is új feladat várt, hiszen színésztársaival együtt kemény edzéstervvel hozták magukat formába a mozira: számos erősítő- és kardio gyakorlatot végeztek, és elmélyedtek a harcművészetekben is.

Ashley legkedvesebb mozgásformái viszont nem a küzdősportok világából kerülnek ki. A bájos színésznő sokkal szívesebben jár pilates órákra, vagy megy futni, mert ezek a sportok elmondása szerint mindig új energiákkal töltik fel.

„Amikor futni indulok, felteszem a fülhallgatóm, és máris úgy érzem, elmerülhetek a saját kis világomban” – nyilatkozta korábban. Majd hozzátette: az edzőtermeket is szereti, de kint is szívesen mozog, hiszen a táj szépsége mellett a szabadság érzése is magával ragadja. 

ashley2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár hetente 3-5 alkalommal jár edzőterembe, de elmondása szerint legszívesebben minden nap sportolna. Talán ennek tudható be az, hogy egy-két év alatt alkata látványosan vékonyabb és sportosabb lett.
 
Számos rajongó aggódik amiatt, hogy a szép színésznő még elfogy a végén, ám Ashley igyekszik mindenkit megnyugtatni. „Sokan túl vékonyra akarnak lefogyni, de én nem akarom, hogy olyan legyen a testem, mint egy kisgyereké. Az a célom, hogy fitt legyek és nőies, aminél szerintem nincs is szexibb a világon” – mondta korábban a Women’s Health magazinnak.
 
Mint arról korábban a Wellness Cafe is beszámolt, Ashley egy személyi edző segítségét is igénybe veszi, hogy a számára legmegfelelőbb edzésprogram segítségével tehessen fittsége és sportos alkata megőrzéséért.
 
Ennek az edzésprogramnak az összeállításánál pedig nemcsak azt veszik figyelembe, hogy a szép sztárnak milyen izomcsoportokat kell megmozgatnia, hanem azt is, milyen mozgásformákat kedvel leginkább, illetve mihez van legnagyobb kedve.
 
„Ha kajakozni, jógázni, biciklizni vagy épp a harcművészetekhez érzek nagyobb kedvet, akkor azt csináljuk. Így mindent kipróbálok, és tényleg szórakoztató az edzés!” – mondta Ashley, aki számára a mozgás egyben szórakozást jelent, sőt, egyfajta életre szóló szerelmet is.
 
A sok edzés mellett pedig nincs is igazából szüksége diétázásra, de mindig odafigyel arra, hogy lehetőség szerint egészséges ételek kerüljenek a tányérjára. A süteményekről és különböző édességekről nem is nehéz lemondania, ám a Cheez-Its nevű sajtos ropogtatnivalónak nehezen tud ellenállni, ezért ebből mindig csak egy kevéskét tart magánál visszazárható tasakban.
 
„Ha nincs az orrom előtt egy egész zacskónyi, nem kívánom meg olyan gyakran, és nem is tudok egy teljes csomaggal elpusztítani” – tette hozzá Ashley, akit legközelebb a The Apparition című horrorfilmben láthatnak a rajongók, méghozzá a Harry Potter mozikból ismert Tom Feltonnal.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Praktikus design megoldások a fürdőszobában

Légy magabiztos nő, kívülről – belülről!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X