Főoldal > AKTUÁLIS > Ő öregszik a legcsúnyábban a Szex és New Yorkból

Ő öregszik a legcsúnyábban a Szex és New Yorkból

Cynthia NixondiétafogyásfogyókúragasztroöregedésSzex és New Yorktáplálkozás
0

Írta: and

A Szex és New York című sorozat és filmek egykor vonzó szinglijei felett eljárt az idő. Vannak köztük,

A Szex és New York című sorozat és filmek egykor vonzó szinglijei felett eljárt az idő. Vannak köztük, akik viszonylag szépen öregszenek, mások nem ilyen szerencsések – sajnos úgy tűnik, Cynthia Nixon áll az utóbbi csapat élén.

A 48 éves sztárt legutóbb New Yorkban kapták lencsevégre, amikor egyik barátnőjével épp sietett valahová, és bizony a fotókon jól látszik, hogy nemcsak az idő járt el felette, hanem a külsejére sem sokat ad: a néhány éve még trendi színésznő elég slamposnak tűnik.

Persze távol álljon tőlünk, hogy azt várjuk el bármelyik hírességtől is, hogy az utcára is úgy lépjen ki, mintha a vörös szőnyegre készülne, ahogy azt sem szeretnénk, ha bárki azt hinné, hogy a kora vagy a ráncai miatt ítélünk el bárkit is. Csupán meglepődtünk, hogy az egykor trendi Miranda Hobbes megformálója ennyire megváltozott, és civilben ennyire másképp öltözik, viselkedik, sőt, még a frizuráját is teljesen másképp hordja.

A rajongók is észrevették a változást, és persze sokakban azonnal felmerült a kérdés: van-e ezek után realitása annak, hogy elkészüljön a korábban már emlegetett harmadik Szex és New York mozi?

Carrie Bradshaw megformálója, Sarah Jessica Parker korábban optimizmusra adott okot, amikor a lehetséges folytatásról nyilatkozott, ám a Szex és New York írója, Candace Bushnell szerint a híres színésznő már túl idős a folytatáshoz.

Cynthia Nixon sem gondolja úgy, hogy harmadik filmet kellene csinálni, de azt nem tudjuk, hogy részéről ennek köze van-e az idő múlásához, vagy egyszerűen csak megunta a karakterét, és szeretne már mást csinálni.

cynti2.jpg ()A hírességnek az utóbbi években az egészsége legalább olyan fontossá vált, mint a karrierje, ha nem még fontosabbá. Néhány éve mellrákot diagnosztizáltak nála, de betegségét, és az azt övező kálváriáját csak később hozta nyilvánosságra, mert nem szerette volna, ha az újságírók a kórházba is követték volna őt.

A sorozatsztár édesanyja is ugyanebben a betegségben szenvedett, és a színésznő szerette volna tudatni nőtársaival, hogy ők sincsenek egyedül. Ezért vállalta és vállalja, hogy részt vesz olyan kampányokban, melyek a mellrákra, illetve a megelőzés fontosságára hívják fel a nők figyelmét.
 
Cynthia és a diéták

A színésznő sokkal szívesebben szavaz a mozgásra, mint arra, hogy diétázzon. „Régebben a gyerekeim tartottak formában, most viszont már nagyok, így nem utánuk rohangálok, hanem gyalogolok, és zsírégető edzésre járok, heti egy-két alkalommal” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X