Főoldal > AKTUÁLIS > Hírességek követik az Instagramon: Ő az új fitneszkirálynő!

Hírességek követik az Instagramon: Ő az új fitneszkirálynő!

diétaedzésegészségfitneszfitneszkirálynőfogyókúragyakorlatinstagram
0

Írta: and

Az internetnek, vagy inkább a közösségi oldalaknak köszönhetően ma már szinte bárkiből lehet ismert

Az internetnek, vagy inkább a közösségi oldalaknak köszönhetően ma már szinte bárkiből lehet ismert ember, vagy éppenséggel sztár. A dél-ausztráliai Kayla Itsines sem gondolta volna még néhány hónappal ezelőtt, hogy hamarosan sztárok követik őt az Instagramon, és nevét az egész világ megismeri.

A 23 éves személyi edző Adelaide-i otthonának közelében adott órákat, és élete teljesen átlagosnak volt mondható, míg el nem kezdte Instagram profilján (@kayla_itsines) megmutatni a világnak, a saját fotóin, hogy mennyire látványos és hatékony az edzésterve. Kaylának rövid idő alatt 700 ezer követője lett, olyan hírességeket is beleszámítva, mint a Victoria’s Secret szexi angyalkája, Candice Swanepoel.

De mi lehet a fiatal személyi edző elképesztő népszerűségének titka? Egyrészt saját fotói, melyeken megmutatja vékony, de izmos testét, általában edzés közben, másrészt pedig az, hogy elmondása szerint rájött arra, hogyan érdemes úgy sportolni, hogy fittek, vékonyak, de közben nőiesen izmosak legyünk, ne pedig vállas izomkolosszusok.

„Mindig is fitt és egészséges lány voltam. Bármilyen sportról volt is szó, a kosárlabdától az edzőtermi gyakorlatokig, már mentem és csináltam. Túl türelmetlen vagyok ahhoz, hogy csak üljek egy helyben, és ne csináljak semmit” – mondta magáról Kayla egy interjúban.

Céljairól is optimistán vallott, kiemelve, hogy szeretné, ha az emberek megértenék a testüket, és figyelnének annak jelzéseire. „Ha megtanulnánk ezt, illetve volna egy hely, ahol a fitneszről és az egészségünkről mélyíthetnénk el a tudásunkat, szerintem magabiztosabbak és boldogabbak lennénk” – magyarázta.

Persze Kaylának sem volt mindig ilyen az alakja, elmondása szerint kislányként sokat cikizték a társai, mert túl sovány volt. „Sokat olvastam arról, mit kellene tennem, majd elkezdtem az edzéseket, hogy a testem olyan legyen, amilyennek ma látjátok. Most már úgy érzem, másoknak is tudok segíteni, tanácsokat adni, hogy ők is elérjék azt az alakot, amire vágynak” – tette hozzá.

A fitneszkirálynőként is emlegetett edző motiváló tippjeit, tanácsait egyre többen követték az interneten, és az elégedett tábor egy idő után arra kezdte buzdítani Kaylát, hogy adja ki könyvben ezeket a tanácsokat. Jöjjön most ebből egy kis ízelítő.

kayla_byron15.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Kayla tippjei a szuper alakért:

1. Találj egy egyszerű fitnesz tervet, és ehhez ragaszkodj! Légy következetes és kitartó, mert ha csak egy rövid ideig edzel és táplálkozol helyesen, akkor csupán átmenetei eredményeket érhetsz el, ami elveheti a kedved a folytatástól.

2. A kevesebb több! Ne akard egy nap alatt megváltoztatni a szokásaidat, legyen szó akár sportolásról, akár táplálkozásról. Adj időt magadnak, és ne stresszeld a szervezetedet hirtelen változásokkal! Ha a fokozatosság mellett döntesz, a tested úgy működik majd, ahogyan te szeretnéd.

3. Legyél okos és türelmes! A látványos eredményt nem könnyen és gyorsan fogod elérni. Ezzel legyél tisztában, és tarts ki.

4. Ne hagyd, hogy mások lehúzzanak! Megvannak a saját céljaid, tegyél értük, és ne másoknak akarj megfelelni.

5. Egy ember/program tanácsait fogadd meg, ne változtasd folyton a módszereket, amiket a célodért vetsz be. Ha kijelölsz egy utat, és azon jársz, folyamatos fejlődést fogsz tapasztalni. Hidd el, neked is sikerülni fog!

Nézd meg, hogyan edz Kayla a szabadban!

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X