Főoldal > MOZGÁS > Lesd el a Victoria’s Secret modelljeinek edzéstrükkjeit!

Lesd el a Victoria’s Secret modelljeinek edzéstrükkjeit!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta:

A Victoria’s Secret bemutatóján részt venni igazi megtiszteltetés még a legnagyobb szupermodelleknek is, hiszen csak a legtökéletesebb alakú lányokat válogatják be. És ne hidd, hogy a VS-angyalok csak a genetikán köszönhetik dögös formáikat: a divatbemutató előtti hetekben mindannyian keményen edzenek.

Doutzen Kroes

A holland modell a boksz és futás ütős kombinációjára esküszik. A bokszolás remekül erősíti az izmokat, és fejleszti az állóképességet, a futás pedig garantálja, hogy egy csepp felesleg se legyen rajta. A bemutató előtti hetekben némi ugrálókötelezést is beiktat az edzéstervébe, hogy szuperfeszes legyen a combja és popsija.

Lindsay Ellingson

A szőke angyal a Ballet Beautiful módszer nagy rajongója. A speciális edzést Mary Helen Bowers, egy profi balerina fejlesztette ki: a hagyományos balett mozdulatokat ötvözte erősítő gyakorlatokkal. A BB-módszer így garantálja a nőiesen tónusos izmokat.

candice2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre! 

Candice Swanepoel

A dél-afrikai modell mindig is híres volt hibátlan alakjáról, de idén különösen keményen edzett, mivel ő viselte a drágakövekkel díszített Royal Fantasy Bra-t. Candice az intenzív edzések híve, minden gyakorlatot extra súlyokkal végez. Talán meglepő, de a show-k előtt sohasem koplal, sőt még többet is eszik a szokásosnál, hogy legyen elég energiája edzeni.

Alessandra Ambrosio

A kétgyermekes anyuka még mindig csúcsformában van, és ezt a pilates-nek és jógának köszönheti. Egész évben heti háromszor edz, de a show-k előtt még egy intenzív 10 napos popsiemelő tréninget is beiktat. Ilyenkor naponta 30 percig végez olyan gyakorlatokat, amelyek alaposan megdolgoztatják a farizom mindhárom részét (kis-, közép- és nagy farizom).

Próbáld ki Doutzen fantasztikus karformáló gyakorlatsorát!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X