Főoldal > MOZGÁS > A Victoria’s Secret modell azt eszik, amit megkíván

A Victoria’s Secret modell azt eszik, amit megkíván

alkatdiétaedzéssztár
0

Írta: and

A dél-afrikai szupermodellt sokszor érte már az a vád, hogy túlságosan vékony, és bár most sem lehet rá azt mondani, hogy jó húsban van, a múlt héten készült bikinis képein egészségesnek és kimondottan boldognak tűnik. Híresen szép hasát a fotókon egy elegáns lánccal emelték ki, hosszú lábai pedig önmagukért beszélnek. Candice elmondta: ha sok munkája […]

A dél-afrikai szupermodellt sokszor érte már az a vád, hogy túlságosan vékony, és bár most sem lehet rá azt mondani, hogy jó húsban van, a múlt héten készült bikinis képein egészségesnek és kimondottan boldognak tűnik. Híresen szép hasát a fotókon egy elegáns lánccal emelték ki, hosszú lábai pedig önmagukért beszélnek. Candice elmondta: ha sok munkája van, akkor valóban elkezd fogyni, hiszen ilyenkor igencsak rendszertelen az élete, de ez nem azt jelenti, hogy koplalna, vagy beteg lenne.

Ahhoz, hogy ilyen szépen kidolgozott teste legyen, azt hinnénk, hogy éjjel nappal egy edzőteremben tornázik. Ez azonban nem teljesen így van, ugyanis a spinning például az a mozgásforma, amit Candice biztosan elkerül: „Őszintén szólva kimondottan utálom. Édesanyám spinning és aerobik-edző volt 15 éves koromban, és folyamatosan azzal nyúzott. Akkoriban azt mondtam, hogy soha többet nem fogok spinningre járni. Persze azért egyszer-egyszer még betérek, de nem a kedvenc időtöltésem.”

candice1.jpg ()Ezzel szemben a modell szereti aktívan indítani a napot, és mivel imádja a bokszot, így legalább hetente 3-4 alkalommal gyakorolja is. Emellett az izomépítésre esküszik. De azért Candice-nek van egy ennél nőiesebb oldala is: hébe-hóba még balett órákat is vesz.

Elmondása szerint nincs szüksége semmilyen diétára: „Az utóbbi időben azt eszem, amit csak akarok. Mikor fiatalabb voltam, akkor sokkal inkább oda kellett figyelnem, úgy éreztem, hogy diéta nélkül nem is lehetek igazán jó formában. Ma sem eszem egészségtelen ételeket, de semmire nem kényszerítem magam. Akkor érzem jól magamat a bőrömben, ha sok zöldséget fogyasztok, rengeteg vizet iszom, és húsból is megehetek akármennyit, hiszen az különösen fontos az izomépítéshez is.”

Candice azt is elmondta, hogy hektikus életmódja miatt neki sokkal nehezebb egy következetes étrendet tartani: „Az emberek el sem tudják képzelni, hogy milyen nehéz betartani a táplálkozási szabályokat, miközben folyton úton vagyunk. Igyekszem azért odafigyelni, de időnként pontosan emiatt tűnhet úgy, hogy kórosan sovány vagyok, hiszen nincs időm rendesen étkezni. Egy biztos: semmit sem vonok meg magamtól, gyakran tésztákkal, pizzával vagy különböző finom nasikkal jutalmazom magam.” Emellett imádja a jó reggeliket, ami akár croissant, tojást baconnel, vagy omlettet is tartalmaz.

Candice arcápolási tippje

A hidratáltságot azzal biztosítja, hogy naponta 2-3 liter vizet is elfogyaszt, emellett igyekszik minden nap legalább 7 órát aludni. A táskájában mindig ott van egy arcfrissítő permet, mégpedig rózsavízből.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X