Főoldal > AKTUÁLIS > Így fogyott 20 kilót Lily Allen

Így fogyott 20 kilót Lily Allen

diétaedzésfitneszfogyásmozgássztárwellness
0

Írta: and

A sztárok többsége már jó ideje nem hisz a villámdiétákban, és – nagyon helyesen &

A sztárok többsége már jó ideje nem hisz a villámdiétákban, és – nagyon helyesen – inkább az egészséges táplálkozást és a rendszeres sportot választva érik el és tartják meg remek alakjukat. Mások olykor bevetnek egy-két tisztító- vagy léböjt-kúrát, megint mások viszont elfoglaltságaikat és sűrű napirendjüket teszik felelőssé azért, ha épp ledobnak pár kilót.

Így van ezzel Lily Allen is: az ismert énekesnő nemrég elárulta, hogy turnéja és rengeteg munkája miatt az utóbbi időben csak akkor evett rendes ételt, ha el tudott jutni étterembe, egyébként csak rágcsálnivalókon él.

lily2.jpg ()Ez nemcsak azért nem túl egészséges dolog, mert egyoldalúvá válik az étkezése, hanem a szükséges vitamin- és ásványi anyag bevitel miatt sem. Gondoljunk csak bele: Lily épp azokat az ételeket hagyja ki az étrendjéből – ha csak egy időre is –, amik igazán táplálnák a szervezetét: a zöldségeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonaféléket, sovány húsokat… nem is soroljuk tovább.

A 29 éves énekesnő viszont úgy gondolja, tud vigyázni magára, és azt mondja, ezt a hektikus étkezési rendet csak a turnéja idején kell kibírnia, később visszatér a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Addig is igyekszik sűrűn útba ejteni egy-egy éttermet, hogy rendes, főtt ételhez is hozzájusson.

A világsztár szemmel láthatóan lefogyott az elmúlt hónapok során: elmondása szerint 20 kilót adott le. 34-36-os ruhákat hord, és most elégedett az alakjával. „A második terhességem során 19 kilót híztam, mert folyamatosan ettem – az ételekben találtam megnyugvást. De miután megszületett a kislányom, beláttam, hogy ez nem mehet így tovább, és szerencsére tudtam változtatni a dolgokon” – nyilatkozta.

lily3.jpg ()Lily bootcamp edzésekre kezdett járni, hetente ötször, amik intenzív kardióból és súlyzós köredzésből állnak. Egy-egy alkalom 60 percig tart, és az eredmény sokak szerint hamar látható, és tényleg elképesztő. A híresség a kezdeti nehézségek után nagyon megszerette ezeket az órákat, az eredménnyel pedig nagyon elégedett.

Barátai szerint a sportot azzal egészítette ki, hogy rendszert vitt az étkezésekbe: a folyamatos csemegézés helyett napi három főétkezést iktat be, ezeket soha nem hagyja ki. Ilyenkor igyekszik jóllakni – elsősorban sovány húsokat és friss zöldségeket, salátákat fogyaszt, míg a fehér ételeket – kenyér, sajt, tészta – és a nassolást mellőzi.

Az egészséges életmód ahhoz is hozzájárult, hogy még kiegyensúlyozottabb anyuka és énekesnő lehessen. Lily alatt ma már csak alig 50 kilót mutat a mérleg, de azt mondja, most érzi magát tökéletesen a bőrében, és nagyon boldog.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X