Főoldal > AKTUÁLIS > Itt a legfurcsább sztárselfie!

Itt a legfurcsább sztárselfie!

babadiétaedzésétkezésfitneszfogyásmozgásselfiesztárwellness
0

Írta: and

Megszoktuk már, hogy a legnagyobb hírességek olykor a legelképesztőbb fotókkal hívják fel magukra a

Megszoktuk már, hogy a legnagyobb hírességek olykor a legelképesztőbb fotókkal hívják fel magukra a figyelmet, de Gwen Stefani legutóbbi selfie-je mellett még így sem tudtunk szó nélkül elmenni. A 44 éves sztáranyuka ugyanis egy tehénnel selfie-zett, az utóbbi időszak egyik legfurcsább sztár-önarcképét produkálva.

A No Doubt zenekar énekesnőjeként és divattervezőként is ismert Gwen a svájci családi nyaraláson döntött úgy, hogy lefotózza magát kisfiával, miközben egy tehén legelészik mögöttük. A fotón végül nemcsak a híresség, hanem a tehén is elég rendesen bepózolt, a kis Apollóból meg csak a szeme látszik. Ő aligha mutogatná szívesen magáról ezt a felvételt…

gwen2.jpg ()

Gwen mindenesetre boldognak tűnik, és persze kipihentnek is, hiszen családjával szinte egész évben Amerikában tartózkodott, de most lazíthatnak egy kicsit Európában – Svájc mellett főleg Angliában töltik az idejüket.

A háromgyerekes híresség legkisebb fia, a furcsa selfie-n is megörökített Apollo februárban született, de úgy tűnik, híres mamája azóta minden gond nélkül leadta a várandóssága alatt felszedett pluszkilókat, és most is remekül néz ki.

„Három fiam van, a két nagyobb igazi örökmozgó” – nyilatkozta nemrég, amit alátámasztanak a róluk készült friss fotók is: Kingstonnal és Zumával a játék gyakorlatilag egy kiadós edzéssel ér fel a hírességnek, aki hintázik, fogócskázik, kötélvárra mászik csemetéivel. Izmos karjait látva pedig abban is biztosak vagyunk, hogy a rendszeres edzőtermi sport mellett a srácait is gyakran emelgeti.

Nemrég egy interjúban elárulta, hogy a kis Apollo születése után adott egy kis időt magának, hogy csak a babával foglalkozhasson, de hamarosan heti öt futóedzést iktatott be, alkalmanként legalább 20 percben, amit alacsony szénhidráttartalmú étrenddel egészített ki.

gwen3.jpg ()Szerinte azért is nyerte vissza hetek alatt a terhessége előtti alakját, mert nagy pocakkal is mozgott, és odafigyelt a mértéktartásra. Olykor csípős ételeket, máskor jégkrémet, péksütit és édességeket kívánt, de nem vitte túlzásba a finomságok élvezetét.

Ebben már van gyakorlata, hiszen évek óta azt vallja, hogy egy kis kényeztetést bátran engedélyezhet magának, de a mértéktartásra oda kell figyelnie. „Régebben eléggé pufók voltam, így iskolásként úszni kezdtem. Akkor még nem a sport szeretete motivált, hanem az, hogy vékonyabb lehessek. Elképesztően hiú nő vagyok” – mesélte.

Később is számos diétát kipróbált, de a saját bőrén is megtapasztalhatta, hogy az önsanyargatással nem sokra megy. „Próbálok kevesebbet enni, mint amennyit kívánok, de ha ez nem megy, akkor sem esem kétségbe. Egy kis plusz mozgással könnyen és gyorsan le lehet mozogni az extra kalóriákat” – mondta egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X