Főoldal > AKTUÁLIS > Ő Hollywood legstílusosabb híressége!

Ő Hollywood legstílusosabb híressége!

diétaedzésfitneszfogyásmozgásszépségsztárwellness
0

Írta: and

Hányszor láttuk már a legnagyobb sztárokat, amint egymást túllicitálva próbálnak min&

Hányszor láttuk már a legnagyobb sztárokat, amint egymást túllicitálva próbálnak minél érdekesebben, trendibben felöltözni, ám ezzel a legtöbbször csak az ellenkező hatást érik el – arról nem is beszélve, hogy hányszor válnak nevetségessé a nagy akarás következtében.

Reese Witherspoon viszont mintha tudná a tutit, ugyanis mindig, mindenhol úgy jelenik meg, hogy csak egy szó jut eszünkbe szettjei láttán: tökéletes! A háromgyerekes sztáranyukát nemrég Beverly Hills-i irodájánál kapták lencsevégre, ahonnan nagyon csinos szettben távozott.

reese2.jpg ()Reese virágmintás ruhában volt, amihez fekete kardigánt, pántos magassarkút és egy türkiz színű táskát viselt. Szemeit nagy, sötét kertes napszemüveggel védte az erős sugárzástól, kezében pedig egy üveg ásványvizet tartott, amit a kaliforniai melegben valószínűleg gyorsan elkortyolt.

A 38 éves világsztárnak egyébként is fontos az egészsége. Mint mondja, inkább ezt helyezi előtérbe, mint a túlzott soványság ideájának hajszolását – és ezt szerintünk nagyon helyesen is teszi. Harmadik gyereke 2012 őszén jött a világra, ám a híresség nem volt hajlandó beállni azon sztárkismamák sorába, akik a szülőszobában már azon gondolkodnak, hogyan adják majd le súlyfeleslegüket a baba érkezése után, és mikor kezdhetnek el konditerembe járni.

reese3.jpg ()Ő inkább időt adott magának, és bár odafigyelt az étkezésre, na meg igyekezett többet mozogni, nem szerette volna sürgetni a fogyást. A világsztár egyébként sem hisz abban, hogy a gyorsdiéták és az őrült edzés tartós eredményeket hoznának. Ő inkább az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint a rendszeres sport híve.

Reese szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

A sportra pedig nem az alakja miatt van szüksége elsősorban, hanem lelki-szellemi kiegyensúlyozottsága végett is. A mozgás ezért mindig is jelentős szerepet játszott az életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor viszont inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrálókötelezik.

Manapság legszívesebben egy-egy családi sétával helyettesíti az edzőtermi izzadást, vagy ha a barátnői ráérnek, akkor egy csajos kocogással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X