Főoldal > AKTUÁLIS > Mi villant ki Jennifer Garner szoknyája alól?

Mi villant ki Jennifer Garner szoknyája alól?

diétafitneszmozgásszépségszínésznősztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

  A hírességek ruhabakijai és villantásai mindig visszatérő téma a bulvársajtóban, főleg

 

A hírességek ruhabakijai és villantásai mindig visszatérő téma a bulvársajtóban, főleg akkor, ha olyan sztárokkal történik ilyesmi, akik amúgy rendszerint nem hasonló magamutogatással próbálnak a figyelem középpontjába kerülni.

Ezért beszélhetnek sokan még mindig Jennifer Garnerről, aki néhány nappal ezelőtt a nem rövid című Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day című mozi premierjén került kellemetlen helyzetbe: a 42 éves színésznő elegáns kis fekete ruhája alól véletlenül kivillant alakformáló fehérneműje.

jennifergarner3.jpg ()Sokan meglepődtek a fotók láttán, mások viszont inkább azon csodálkoznak, hogy ilyen alakkal, mint amilyen a hírességnek van – ráadásul három gyerek után – minek az alakformáló fehérnemű?

Való igaz, hogy Jennifer Garner sokat tesz azért, hogy alakját megőrizhesse. De számos kolléganőjével ellentétben harmadik gyereke, Samuel születése után sem vízzel és salátával, vagy túlzásba vitt edzéssel próbált karcsúsodni, és nem törekedett arra, hogy napok alatt nyerje vissza terhessége előtti vonalait.

„A terhessége alatt sem állt le teljesen a sporttal. A szülés után négy héttel kezdte újra a mozgást, de az első jó pár alkalom lassú, kíméletes edzéssel telt” – árulta el Jennifer személyi edzője, Valerie Waters.

jennifergarner4.jpg ()„Eleinte 15-20 percet sportoltunk együtt, majd ezeket az alkalmakat 40 percesre nyújtottuk. Heti 3-4 alkalommal találkoztunk, és ilyenkor a kardiózás mellett köredzést is végeztünk” – tette hozzá.

Valerie azt is elárulta egy interjúban, hogy színész házaspár kislányai, Violet és Seraphina is szeretnek sportolni. „Van néhány kicsi súlyzónk, és ha bejönnek az edzőterembe, azokat emelgetik. Látszik, mennyire élvezik, ha ugyanazt csinálhatják, mint az anyukájuk” – mondta.

A Golden Globe-díjas Jen nemcsak a mozgást illetően, hanem a táplálkozásban is jó példát mutat a gyermekeinek. Többnyire bio élelmiszereket fogyaszt, friss zöldségeket és gyümölcsöket nassol, de kerüli például a finomított élelmiszereket.

 
jennifergarner2.jpg ()„Remekül főz, ezért szinte bármikor gondoskodhat arról, hogy finom, vitamindús, egészséges ételek kerüljenek a családi asztalra. Szerintem ő készíti a legínycsiklandóbb, avokádós ’egészséges’ rántottát” – árulta el az edző.

 
Jennifer arra is ügyel, hogy egy kicsit több proteint fogyasszon, mint szénhidrátot. Napi 5-6 étkezést iktat be, amelyekkel körülbelül 1600 kalóriát visz be a szervezetébe. Sok vizet szürcsöl el, de ha egy pohár borhoz vagy sörhöz szottyan kedve, annak sem áll ellen.

„Ha pedig egy kocka csokit szeretnék enni, akkor arra sem mondok nemet. Imádom az édességeket, és ezeket nem vagyok hajlandó teljesen kiiktatni az életemből. Szerintem a mértékletesség a jó megoldás” – nyilatkozta korábban a háromgyerekes sztármami.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X