Főoldal > AKTUÁLIS > Rumer Willis túlzásba vitte a lazaságot

Rumer Willis túlzásba vitte a lazaságot

diétadivatfitneszfogyásgasztroszépségsztártáplálkozáswellness
0

Írta: and

Rumer Willis azt gondolja magáról, hogy egy laza csajszi, aki a legtöbb helyzetben vagányan néz ki. Ezzel rajong&

Rumer Willis azt gondolja magáról, hogy egy laza csajszi, aki a legtöbb helyzetben vagányan néz ki. Ezzel rajongóinak egy része egyetért, mások viszont kicsit meglepődtek, amikor a 26 éves híresség nemrég készült képeit megpillantották.

Demi Moore és Bruce Willis lánya ugyanis vizes hajjal, smink nélkül lépett utcára Los Angelesben, ráadásul olyan fekete holmikban, amiket a legtöbben otthoni cuccoknak nézhettek. A sztárcsemetét viszont láthatóan nem zavarták a fotósok, sem a bámészkodók, hiszen megszokta már a figyelmet, ami egészen kiskora óta körülveszi őt és családját. 

Az önmagát modellként, színésznőként és énekesnőként is jellemző Rumer mostanában a For The Record: Baz Luhrmann című musicalben játszik, melyben több karaktert is megformál, például a Rómeó és Júlia női főszereplőjét.

rumer2.jpg ()A musical műfaja általában megköveteli a szereplőktől, hogy ne csak énekben és prózában, hanem táncban is jók legyenek, így a 26 éves híresség is valószínűleg számos táncórán és próbán van túl.

Alakjára részben ezek miatt sem lehet panasz, hiszen a tánc igazi „zsírgyilkos” mozgásformának számít. Rumer kedvenc mozgásformája viszont nem ez volt korábban, hanem a jóga, amit otthon is kiegészít néhány fitnesz DVD-ről végezhető gyakorlattal.

Ezek közül a hasizom-erősítést és a karok, valamint a lábak formálására szánt feladatokat végzi a leggyakrabban. „Ha van néhány percem, hasizmozok egy kicsit a nappaliban. Ez sokkal többet ér, mintha semmit sem csinálnék” – mondta korábban.

Étrendjét illetően pedig azt nyilatkozta, hogy próbál odafigyelni a rendszeres étkezések és a mértékletesség betartására. Mások szerint viszont nem ez a helyzet: Rumer gyakran napokig csak párolt zöldségeken, diétás üdítőn és kávén él, hogy aztán megint elengedhesse magát, és azt egyen, amit csak megkíván.

Pedig a kiegyensúlyozott étrend nemcsak azért fontos, mert hosszabb távon ez válik be inkább a villámdiéták helyett, hanem azért is, mert a testünk akkor jut hozzá a szükséges vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, ha szénhidrátból, fehérjéből, jó zsírokból és vízből is megfelelő mennyiséget fogyasztunk. Ha ez nem így történik, valamit hosszabb ideig megvonunk magunktól, a testünk nem fog megfelelően működni, és hiánybetegségek léphetnek fel.

Rumer nem aggódik, szerinte minden rendben van vele. Rajongói viszont féltik, hiszen egyrészt rohanó életformája, másrészt szüleivel való hektikus kapcsolata az egészségére is rossz hatással lehet. Ő viszont talán épp most mutathatja meg a világnak, hogy milyen fából faragták egy szex-szimbólum és egy akcióhős legidősebb lányát.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X