Főoldal > AKTUÁLIS > Bombaforma à la Hollywood

Bombaforma à la Hollywood

alakalakformálásbikinibikinialakbikinibodydiétaedzésfogyásmozgássportszépségsztártest
0

Írta: and

Nyugi, segítünk – pontosabban nem is mi, hanem a legcsinosabb sztárok, a legtutibb alakformáló tippjeikkel.

Nyugi, segítünk – pontosabban nem is mi, hanem a legcsinosabb sztárok, a legtutibb alakformáló tippjeikkel. Vesd be ezeket a titkos fegyvereket, és tündökölj úgy a strandon, mint Gisele Bündchen vagy Nicole Scherzinger!

Bar Refaeli

Az izraeli modellről azt gondolhatnánk, nincs is szüksége extra edzésekre, ha bikiniformába szeretne lendülni, hiszen odavan a sportért. „Szeretek a szabadban mozogni, és imádom a lovakat, ezért nagy kedvencem a lovaglás. Emellett szívesen futok, ellipszistrénerezem, súlyzózom, Krav Magázom – sorolta egy korábbi interjúban. Később viszont elárulta, hogy ő is pluszedzésekkel készül fel a fürdőruhaszezonra. – Mielőtt bikinit húznék, négy héten át mindennap kardiózom. A futást részesítem előnyben, mert szerintem szuper alakot formál. Emellett még jobban odafigyelek az étkezésre, de koplalás helyett inkább a rendszerességre és a mértékletességre figyelek” – magyarázta a júniusban 30. születésnapját ünneplő modell.

kuppton2.jpg ()Kate Upton

Sokan a világ legszexibb nőjének tartják, és a Sports Illustrated modellből lett színésznő büszke is erre. Ahogyan arra is, hogy megdolgozik az alakja megőrzéséért. „A titok szerintem abban rejlik, hogy nagyon aktív lány vagyok: nemcsak a bikiniforma eléréséért teszek, hanem a strandon, bikiniben sem ülök a fenekemen – magyarázta. – Nagyon szeretek sportolni, amihez a part vagy egy ottani játszótér ideális terepet biztosít. Futok a homokban, úszom egyet, majd fára mászom, hintázni megyek vagy fekvőtámaszozom.”

Beyoncé

A Dreamgirls című moziban látott karcsú derekát az énekesnő a juharszirup diétának köszönhette – a forgatások előtt 10 napig csak a vízből, citromléből, juharszirupból és Cayenne borsból álló italt fogyasztotta. És bár ettől valóban beindul a szervezet méregtelenítése, illetve a súlycsökkenés, ez a diéta elég drasztikus, mert a napi kalória-bevitel az egészséges és fitt nők számára ajánlott érték harmadát, azaz a 600 kalóriát is alig éri el. Szerencsére manapság már esze ágában sincs ilyen egészségtelen módszereket bevetni a bomba alak eléréséért. „Alacsonyabb kalóriatartalmú ételeket eszem, a futásból, súlyzós gyakorlatokból, guggolásokból és kitörésekből álló edzések intenzitását pedig megnövelem” – mondta korábban a sztár.

Gisele Bündchen

A sportrajongó szupermodell jógával és magas intenzitású, 90 perces kung fu edzésekkel tartja magát formában. Ez utóbbit heti háromszor iktatja be, és legalább ennyi szabadtéri sportolásra is szán időt, kedvence a túrázás és a lovaglás. Amikor pedig tökéletesíteni szeretne bikiniformáján, Gisele a sztárok egyik népszerű személyi edzőjéhez, Tracy Andersonhoz fordul, akinek aerobik- és táncos gyakorlatokból álló kardió-edzésén formálja az alakját. „Emellett van még egy titkom: az ételeket Cayenne borssal fűszerezem, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét. Nekem remekül bevált!”

nicole2.jpg ()Nicole Scherzinger

A 36 éves énekesnőről tudják a rajongói, hogy lételeme a sport: reggelente 20 percet fut. Ezenkívül heti 3-4 intervall-edzést és néhány jógaórát is beiktat, illetve a Los Angeles-i fitnesz szenzációnak is nevezett „Soul Cycle” nagy rajongója. Ennyi sport mellett szinte alig kell kiegészíteni edzésprogramját néhány pluszgyakorlattal, mielőtt újra bikinit húzna. „Egy kis tánc, futás és néhány extra guggolás megteszi a nyaralás előtti napokon. Ezen kívül ilyenkor még jobban ügyelek a táplálkozásra, csökkentem a szénhidrát-bevitelt és több kókuszvizet iszom. Amikor pedig nyaralni indulok, nem felejtem otthon a kedvenc testápolómat és az enyhén csillámos arcpirosítómat.”

További sztártippekért lapozd fel a Wellness magazin legfrissebb lapszámát!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X