Főoldal > AKTUÁLIS > Angelia Jolie csontkollekció lett

Angelia Jolie csontkollekció lett

angelina jolieBrad Pittfogyásgyerekházasságoscar-díjsoványszerelemszínésznő
0

Írta:

A színésznő ijesztően néz ki: szó szerint csont és bőr.

Angelina Jolie mindig tudja, hogyan kerülhet a figyelem középpontjába, ám ez legutóbb nem éppen egy kellemes dolog miatt sikerült neki, ugyanis a legújabb Kung Fu Panda mozi bemutatóján ismét túlságosan vékonynak tűnt – főleg miniruhája alól kikandikáló lábai.

Manapság már a modellek körében sem divat a túlzott soványság, egy olyan színésznőnek pedig főleg nem szerencsés ezt hirdetnie, akit emberek ezrei tekintenek példaképnek. Arról nem is beszélve, hogy anyukaként arra is gondolnia kellene, hogy a gyerekei egy egészséges, boldog mamit lássanak nap mint nap, ne pedig egy (bármilyen okból) csontsoványra fogyott anyukát.

Angelina egyébként nemrég beszélt egészségéről egy interjúban. Sokak meglepetésére azt mondta, szereti a menopauzát: azt állítja, az elmúlt időszakban idősebbnek, felnőttebbnek, és sokkal nyugodtabbnak kezdte érezni magát, de ezzel nagyon elégedett, és már nem akar többé fiatal lenni.

Bár sok rajongó szerint példaértékű, amit az egészsége megőrzéséért tett, sokan inkább Brad Pitt szavaival értenek egyet, aki többször is hangsúlyozta már, mennyire aggódik feleségéért –nem tudja meggyőzni a már alig 45 kilós feleségét arról, mennyire fontos lenne az egészségére való odafigyelés.

A színésznő viszont igyekszik mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozza, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy nagyon elfoglalt. Olykor annyira belemerül a munkába és egyéb teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Bár most nem látszik, a hatgyerekes sztáranyuka azt mondja, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Erre azért is ügyel, mert férje és gyerekek elé is finom, tápláló ételeket szeretni az asztalra tenni.Kedvencei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Lelki problémák miatt ilyen sovány?

Egyesek szerint túlhajtja magát, mások szerint viszont inkább egyéb dolgok állhatnak Angelina soványságának hátterében – például lelki problémák. Pedig akinek hat gyereke és egy olyan szexi férje van, mint Brad Pitt, na és persze sikeres, befolyásos és még gazdag is, azt mi bánthatja? Nos, a pletykák szerint Angelina élete egyáltalán nem habos torta: férjével rengeteget veszekednek, és már a válás is szóba került. Reméljük, hamarosan jobbra fordulnak a dolgok, mert ha ez így megy tovább, annak nagy baj lehet a vége…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X