Főoldal > AKTUÁLIS > A szexi szőke énekesnő is rövidre váltott

A szexi szőke énekesnő is rövidre váltott

énekesnőfrizurahajRita Orasztár
0

Írta:

Bejön a rövid? Utánozd Rita Ora frizuráját!

Sokaknak hosszabb hajjal is nagyon tetszett Rita Ora, mások viszont azt mondják, új frizurájával még vagányabban néz ki, és még inkább érvényesülnek szép vonásai – a 25 éves énekesnő ugyanis enyhén hullámos bubira váltott.

Még szeptember végén kapták őt lencsevégre először ilyen rövid séróval, amikor Londonban Britney Spears koncertjére igyekezett. A szerkót illetően is biztosra ment, hogy észrevegyék: bőr és necc holmijait egy konzervatív együttessel párosította. Túl sok? A rajongók szerint neki ez is jól állt, többek közt azért is, mert kiemelte vékony alakját.

A híresség egyébként saját bevallása szerint nincs elszállva a kinézetétől, sem az alakjától, ezért nem is kérkedne meztelenségével. Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.

„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta Rita.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuper hatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes az énekesnő. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X