Főoldal > AKTUÁLIS > Kenderesi Tamás készítette az első Wagyu Burgert a Zingben

Kenderesi Tamás készítette az első Wagyu Burgert a Zingben

hamburgermarhahúsZing burger
0

Írta:

A fiatal úszót nyitotta meg a burgerező legújabb éttermét

Kenderesi Tamás nyitotta meg és avatta fel a Zing Burger legújabb, Nádor utcai éttermét. A fiatal sportoló nemcsak a konyhát adta át a Zing konyhafőnökének, de az új étterem első hamburgerét is ő készítette el, ráadásul wagyuból, a világ egyik legzamatosabb marhahúsából. A saját kezűleg elkészített burgert természetesen Kenderesi kóstolta meg először, és bár továbbra is az úszásnál marad, a fiatal sportoló a konyhában is tehetségesnek bizonyult.

“Rám férne pár sajtburesz” – így hangzott Kenderesi Tamás klasszikussá vált mondata, miután Rióban megnyerte élete első olimpiai érmét. Ezzel a mondattal kezdődött el a Zing és a tehetség együttműködései is, másnap ugyanis a Zing már burgerakciókkal ünnepelte Kenderesi sikerét. A fiatal sportoló azóta élete első sajtbureszét is elkészíthette, méghozzá a Zing Burger új, Nádor utcai éttermének megnyitóján.

„Ha egy szóval kell összefoglalnom, hogy milyen volt beleharapni az ország első Wagyu Burgerébe, csak azt tudom mondani, hogy hihetetlen. Teljesen új dimenzióba helyezte a hamburger fogalmát, mert maga a hús nagyon különleges, és elképesztő ízélmény. Az biztos, hogy fogok még ilyet enni” –nyilatkozta Kenderesi Tamás a burgersütés után.

Fotó: Puskás Nóri


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X