Főoldal > AKTUÁLIS > Itt az év legfittebb napja, a 11. DECATHLON FittAréna!

Itt az év legfittebb napja, a 11. DECATHLON FittAréna!

edzésegészségfitneszfittarénafogyásmozgássportzsírégetés
0

Írta:

Magyarország legnépszerűbb fitnesz rendezvénye idén már 11. alkalommal várja a sportolni vágyókat.

Az érdeklődők az ünnepek előtti nagy erőgyűjtés jegyében december 17-én  a BOK csarnokban (volt Syma csarnok, XIV. ker. Dózsa Gy. út 1.) lehetnek részesei egy jó hangulatú, izomlázat sem nélkülöző sportos napnak, a Budapest Sportiroda (BSI) szervezésében.

A 11. DECATHLON FittAréna nem más, mint 13 000m2-en, 15 színpadon, 200 fellépővel, 150 óra és stílus a fitnesz lendületes világából!

A nagyszínpadon fellépnek a legkedveltebb előadók: Katus Attila, Béres Alexandra, Péntek Enikő, Sifi & Kangoo Team, Tatarek Rezső, Almásy Csilla, Michael Dela Cruz, Czégel Erika, Balázs Adrienn Kinga. Katus és Tatarek a kezdetek óta jelen vannak a rendezvényen, elmaradhatatlan részei ennek a kivételes napnak, rajongótá boraik nagy örömére!

Idén is felépül a 4000 m2-es Fitneszpark és Életmód Expo, ahol közel 100 kiállító kínálatából elsőként lehet megismerkedni és vásárolni is (figyelem, az utolsó karácsonyi roham!) számos sportruházat legújabb kollekciójából, sporteszközökből. Az egészséges ételeket kínáló kóstolók programja mellett szakszerű felmérések keretében ismerhetjük meg testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

A nap 8.50-kor indul, az utolsó óra 16:05 órakor kezdődik.

A részletes program: fittarena.hu/program-2016/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X